📢Ultima zi cu 15% reducere la achizitii de min. 200 de lei

Goji, fructul longevitatii, in lupta impotriva imbatranirii

Goji, fructul longevitatii, in lupta impotriva imbatranirii

Pentru a reduce actiunile negative ale radicalilor liberi, care afecteaza buna functionare a organismului, il imbatranesc si scad eficienta sistemului de aparare, ne putem baza pe antioxidanti. Fructele de goji, cunoscute si ca “fructul longevitatii”, sunt o buna sursa de antioxidanti.

Cuprins

Antioxidantii reduc imbatranirea celulara
Goji contin mari cantitati de antioxidanti
Goji Berry SE, extract standardizat din fruct de Goji de la Secom®

Antioxidantii reduc imbatranirea celulara

Din cauza poluarii, dar si a proceselor naturale interne de transformare a alimentelor in energie, in organism apar radicalii liberi. Acestia sunt molecule fara rol functional care, odata aparute in sistem, ataca celulele sanatoase, le degradeaza sau chiar le distrug. Antioxidantii sunt substante capabile sa neutralizeze actiunea radicalilor liberi, reducand efectele de imbatranire celulara si de slabire a sistemului imunitar.

Organismul este capabil sa produca in mod natural antioxidanti, insa din cauza numarului mare de provocari carora acestia trebuie sa faca fata, este recomandata administrarea suplimentara de antioxidanti.

Goji contin mari cantitati de antioxidanti

Fructele de goji, un arbust din familia solanaceae, sunt un bun exemplu de alimente bogate in antioxidanti. Acestea contin, de asemenea, mai multa vitamina C decat portocalele si chiar mai mult beta caroten decat morcovii. Goji este folosit de mai bine de 2000 de ani, fiind adesea mentionat in scrieri vechi din zona Chinei, Tibetului si Indiei.

Fructul longevitatii, asa cum mai este numit goji, incetineste procesul de imbatranire, creste imunitatea si imbunatateste acuitatea vizuala, fiind o sursa excelenta de energie si vitamine pentru organism.

Goji Berry SE, extract standardizat din fruct de Goji de la Secom®

Secom® iti recomanda Goji Berry SE, 60 capsule vegetale, cu extract standardizat de goji. Produsul contine 400 de miligrame de extract standardizat per capsula. Goji Berry SE are 40% polizaharide, substante usor asimilabile cu rol in obtinerea energiei necesare organismului. Cele 60 de capsule dintr-un flacon ajung pana la 60 de zile de administrare si, pentru ca au strucuta vegetala sunt recomandate inclusiv in dietele vegetariene. Goji Berry SE contribuie la reducerea stresului oxidativ, la protectia neuronala si la echilibrarea imunitara. De asemenea, ajuta la reglarea nivelului glucozei si colesterolului sanguin, la protectia hepatica, la mentinerea vascularizatiei normale a retinei si la cresterea nivelului de energie al organismului.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare