Detoxifierea si importanta ei in sanatate

Detoxifierea si importanta ei in sanatate

Toxinele pe care le acumulam zilnic prin aerul pe care il respiram, alimentatia bogata in grasimi, administrarea indelungata a tratamentelor medicamentoase si regimul de viata sedentar contribuie la cresterea riscului de imbolnavire atunci cand nu sunt eliminate rapid din organism.
Principalele organe implicate in procesele de detoxifiere a organismului sunt ficatul, rinichii si colonul, acestea neutralizand si eliminand toxinele din sange, limfa și de la nivelul tractului digestiv. Acumularea in exces a reziduurilor in organism impiedica functionarea normala a acestor organe, fiind nevoie ca tu sa iei masuri pentru detoxifierea lor. Mentine-ti sanatatea printr-o cura eficienta de detoxifiere cu Thisilyn® Mineral Cleansing Kit, de la Secom®.

Cura de detoxifiere este necesara atunci cand iti simti organismul slabit si apar simptome precum: crestere in greutate, oboseala, digestie lenta, halena, constipatie, dureri osteo-articulare si musculare, scadere in energie, infectii recurente, unghii casante, aspect imbatranit al pielii si parului.
O cura de detoxifiere iti ajuta organismul sa functioneze la parametri optimi, crescand nivelul de energie si stimuland imunitatea, prevenind aparitia si recurenta infectiilor, imbunatatind tranzitul intestinal, aspectul si sanatatea pielii, a parului si a unghiilor.
Se recomanda realizarea a cel putin doua cure de detoxifiere pe an, in special primavara si toamna, trecerea de la un anotimp la altul influentandu-ne puternic starea de sanatate.
Pentru detoxifierea completa a organismului iti recomandam Thisilyn® Mineral Cleansing Kit de la Secom®. Acesta este un produs 100% natural, cu o formula completa si perfect echilibrata pentru detoxifierea intregului organism in trei faze, pe o durata de 15 zile.
In faza I (30 capsule) se detoxifica tractul urinar, limfa, sangele, pielea, ficatul si vezica biliara, cu extractele de Merisor, Sparanghel, Patrunjel, Brusture, Trifoi Rosu, Sanziene, Strugure de Oregon, Armurariu, Anghinare, Curcumin si Papadie, din compozitie.
In faza II (90 capsule) sunt neutralizate toxinele din intestine si se mentine sanatatea microflorei intestinale, prin amestecul de 6 fibre din Thisilyn® Mineral Cleansing Kit: Psyllium, Ovaz, Guar Gum, fibre din lignani din semintele de in, Grapefruit, Fructooligozaharide (FOS).
Faza III(38 tablete) are rolul de a accelera eliminarea digestiva a toxinelor, prin concentratia optima de magneziu si amestecul de plante cu efect digestiv calmant: Menta, Ghimbir, Fenicul, Nalba, Triphala, Haritaki, Bibhitaki si Armurariu.

Thisilyn® Mineral Cleansing Kit este recomandat in hepatite, ciroza hepatica, steatoza hepatica, litiaza biliara si renala, intoxicatii, indigestii si gastrite. De asemenea, actioneaza eficient in cazul balonarilor, durerilor abdominale, constipatiei, parazitilor intestinali, infectiilor uro-genitale, candidozei si alergiilor. Poate fi administrat in tratamentul complementar al afectiunilor osteo-articulare, acneei, dermatitei, psoriazisului si dezechilibrelor hormonale.
Thisilyn® Mineral Cleansing Kit face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.

Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare