Calitate pentru sanatate!

Calitate pentru sanatate!

Calitatea fara compromis, preocuparea pentru produse si servicii inovatoare in domeniul medicinei integrative au fost pilonii pe care s-a sprijinit evolutia Secom® in acesti primi 15 ani. Daca la inceputul anilor 2000 romanii erau familiarizati doar cu produse fitoterapeutice traditionale, in doar cativa ani acestia au putut sa se bucure de beneficiile fitoterapiei stiintifice datorita Secom®.

PIONIERUL FITOTERAPIEI STIINTIFICE

Piata suplimentelor alimentare a luat un start lent in Romania. Educatia din familie, lipsa de informatii la zi, reticenta fata de produsele venite din strainatate, precum si avalansa de noutati din toate domeniile, care ne-a ajuns din urma dupa 1989, au facut ca abia dupa intrarea in Uniunea Europeana si contactul direct cu tarile europene sa intelegem mai bine ce sunt suplimentele alimentare.

Dr. Ionel Copaci

Secom® a facut pionierat in acest domeniu. Astfel, in 2004, constienti de limitarile pietei locale si avand convingerea ca, prin cele mai avansate

solutii de preventie si tratament ale medicinei integrative, pot imbunatati calitatea vietii consumatorului roman, cofondatorii Secom® au decis sa importe suplimente alimentare cu ingrediente inovatoare de la producatori internationali, cu experienta vasta in domeniu.

A fost prima companie care a introdus in Romania multe dintre ingredientele disponibile astazi si prima gama de suplimente special create de medici pediatri pentru sanatatea copiilor, dar si concepte precum medicina integrativa sau extract standardizat.

Argumentul Secom® imbatabil a fost intotdeaua calitatea deosebita a produselor, care se reflecta atat in portofoliul de suplimente, cat si in cel de cosmetice naturale de ultima generatie si in gamele de ceaiuri premium pe care compania le comercializeaza. De altfel, calitatea fara compromis este unul dintre principiile fundamentale pe care se sprijina intreaga activitate Secom®.

calitate recunoscuta a produselor secomCompania pune accentul pe calitatea interactiunii pe care o are cu consumatorii si pe nivelul ridicat de profesio­nalism al echipei. Datorita acestei abordari integrate, bazata pe calitate supe­rioara, Secom® a castigat recunoasterea consumato­rilor, fiind apreciat astazi ca lider de autoritate in domeniu.

PRODUSE NATURALE STUDIATE STIINTIFIC

Mai exact, ce inseamna produse de cea mai buna calitate? In primul rand, expertii Secom® aleg cu grija si res­ponsabilitate produse cu ingrediente de calitate si eficienta dovedita asupra sanatatii pacientilor.

Secom® doreste ca romanii sa aiba acces la cele mai performante suplimen­te alimentare din lume, dovedite prin cercetari stiintifice. Suplimentele alimentare din portofoliul Secom® sunt originale, au aceeasi compozitie pre­zenta si utilizata la nivel international. Formulele sunt unice si reprezinta rezultatul cercetarii in laboratoarele specializate ale producatorilor, fiind administrate de zeci de ani la nivel mondial.

PRODUSE CERTIFICATE INTERNATIONAL

Produsele pe care le aduce Secom® pe piata romaneas­ca sunt obtinute din ingre­diente naturale de inalta calitate, ce contin extracte standardizate, brevetate de producatori renumiti la nivel global si care benefi­ciaza de diferite certificari din partea organismelor internationale cu credibili­tate pe piata de suplimente alimentare (printre cele mai cunoscute se numara cGMP – current Good Manufacturing Practice, GRAS – Generally Recogni­zed As Safe si Lab Verify).
Aceste certificari sunt foarte importante, fiindca garanteaza faptul ca produsele sunt sigure, eficiente, nu contin substante periculoase pentru uzul uman. De asemenea, pot garan­ta prezenta anumitor nutrienti sau lipsa anumi­tor elemente, precum meta­lele grele sau pesticidele.

Calitatea Secom® inseamna produse naturale avansate, studiate stiintific, servicii de cercetare, informare si consultanta de specialitate.

EXTRACTELE STANDARDIZATE SUNT GARANTIA CALITATII

Extractele standardizate sunt izolate din plante care au fost obtinute in asa fel incat contin o cantitate constanta, bine definita, dintr-un anumit compus activ, cu beneficii terape­utice demonstrate. Acest lucru reprezinta garantia faptului ca produsul are concentratia optima de substante active, in fie­care capsula sau lot, ca este purificat (nu contine constituenti nedoriti, impuritati), certificand cali­tatea, eficienta si siguranta administrarii produsului. Extrasul este mult mai intens, mai eficient si mai rapid absorbit de organism, avand beneficii net superi­oare fata de o simpla pulbe­re din plante.

MATERIE PRIMA DE CALITATE SUPERIOARA

Dozarea si materia prima sunt foarte importante in fitoterapie. Materia prima folosita in produsele impor­tate de Secom® este supusa in permanenta unui proces controlat de prelucrare si de fabricare ce implica verificare, decontaminare si purificare a tuturor loturi­lor, de aceea produsul finit nu prezinta impuritati. Producatorii pe care Secom® ii reprezinta in Romania folosesc materie prima importata de la cei mai mari furnizori din lume. Spre exemplu, calitatea ma­teriei prime poate face ca un produs aparent similar cu un altul existent pe piata sa fie, de fapt, foarte diferit. Vitamina D3 cu 2000UI (unitati internationale – reprezentand micrograme­le continute) poate avea rezultate diferite in functie de sursa, de tipul de mate­rie prima folosita, de cat de bine este verificata.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare