📢Ultima zi cu 15% reducere la achizitii de min. 200 de lei

Centrul de medicina functionala si integrativa Secom sustine sanatatea romanilor!

Centrul de medicina functionala si integrativa Secom sustine sanatatea romanilor!

Cu o activitate de peste 17 ani, primul Centru de consultanta naturopata din Romania s-a implicat activ in imbunatatirea starii de sanatate a oamenilor, aplicand, in premiera pe piata locala, conceptul de fitoterapie stiintifica. Acest concept este dezvoltat in zeci de clinici din SUA, Australia si in tari europene, fiind considerat un progres in evolutia medicinei. Centrul sustine pozitionarea de trendsetter in medicina integrativa a companiei Secom® prin oferirea unor servicii medicale de calitate, programe de fitoterapie stiintifica si de nutritie functionala si integrativa.

Centrul Secom® promoveaza medicina functionala si integrativa ca sistem de asistenta medicala personalizata, stiintifica, bazata pe o colaborare stransa intre pacient si medic, cu scopul de a descoperi si aborda cauzele profunde ale bolilor si de a mentine o stare de sanatate buna. Medicina functionala si integrativa este cunos­cuta si sub numele de „medicina celor 4P”, fiind Personalizata (centrata pe pacient), Predictiva (anticipativa), Preventiva (actioneaza asupra cauzelor si conditiilor favorizante bolilor) si Participativa (implica activ pacientul in procesul de vindecare).

Activitatea Centrului de Medicina Functionala si Integrativa Secom® se concentreaza pe tratarea omului bol­nav si nu a bolii acestuia, avand con­vingerea ca fiecare pacient este unic si ca nu exista tratamente standard. Expertii Centrului Secom® se ghi­deaza dupa principiul potrivit caruia sanatatea este „o stare fizica, mentala, sociala buna, nu doar absenta bolii sau a infirmitatii” (Organizatia Mondiala a Sanatatii). In Centrul Secom® echipa medicala analizeaza holistic fiecare pa­cient si recomanda tratamente natura­le personalizate, complementare altor tratamente urmate de acesta. In acelasi timp, pacientii sunt incurajati sa adop­te o atitudine proactiva, preventiva si sa-si dezvolte obiceiuri sanatoase pen­tru mentinerea calitatii bune a vietii.

PRINCIPALELE SERVICII MEDICALE OFERITE DE CENTRUL SECOM®

Echipa medicala Secom® are experienta necesara pentru a elabora programe de tratament complementar, persona­lizate, pe baza principiilor medicinei functionale si integrative.echipa centru de medicina functionala si integrativa

TRATAMENTE FITOTERAPEUTICE STIINTIFICE

Medicii si expertii Centrului Secom® evalueaza holistic pacientul, anali­zand istoricul medical, antecedentele heredo-colaterale, factorii genetici, emotionali, mentali, spirituali, de mediu si sociali, afectiunile cunoscu­te, simptomele, tratamentele urmate, atitudinea fata de boala, regimul alimentar, expunerea la toxine, care pot afecta sanatatea acestuia. Pe baza analizei holistice si a identificarii mo­dificarilor functionale si structurale din organism, care au precedat sau care pot duce la aparitia bolilor, sunt elaborate tratamente fitoterapeutice stiintifice, personalizate si integrate sigur si eficient celorlalte tratamente urmate de pacient. Aceste programe de tratament natural au ca scop atat redu­cerea simptomelor, cat si refacerea sau imbunatatirea structurii si functiilor organelor afectate, pentru obtinerea de beneficii majore pe termen lung asupra sanatatii si sustinerea capacitatii de autovindecare a organismului.

In programele de tratament fitotera­peutic sunt recomandate suplimente alimentare de calitate superioara din portofoliul Secom®. Aceste produse premium contin extracte standardizate ale substantelor active si componente obtinute prin metode brevetate, inova­toare, cu actiune farmacologica tintita si dovedita prin cercetari stiintifice, sunt naturale, originale si au aceeasi compozitie prezenta si utilizata la ni­vel international. Suplimentele Secom® au biodisponibilitate crescuta datorita concentratiilor optime de substante active, puritatii materiei prime folosite si formelor de prezentare care permit eliberarea rapida in organism a princi­piilor active.

NUTRITIE FUNCTIONALA SI INTEGRATIVA

consult medical centru secom

Importanta nutritiei asupra sanatatii este bine cunoscuta, dar stabilirea unui program alimentar adecvat si adopta­rea acestuia de catre pacient este un proces complex, deoarece necesitatile nutritionale ale fiecarei persoane sunt unice, ca si amprenta proprie. Progra­mele de nutritie elaborate la Centrul Secom® se adreseaza atat persoanelor cu afectiuni acute sau cronice, cat si ce­lor care doresc atingerea si mentinerea greutatii corporale optime si adoptarea unui comportament responsabil fata de propriul organism pentru a-si mentine sanatatea si vitalitatea. Consultanta nutritionala, care se desfasoara in etape interconectate, are ca rezultat mai mult decat un plan alimentar sau o dieta standardizata. Programele de nutritie sunt individualizate, elaborate pe criterii stiintifice, flexibile si asigura bucuria de a manca, fara calcule com­plicate de calorii, fara sentimente de vinovatie fata de eventualele abateri de la recomandarile primite. Daca este necesar, aceste programe pot fi asociate cu tratamente naturale personalizate pentru abordarea afectiunilor prezente si pentru a reduce riscul de aparitie a unor deficiente nutritionale.

ECOGRAFIE

Centrul Secom® este dotat cu un eco­graf performant, de ultima generatie, cu care medicii specialisti pot realiza in cele mai bune conditii examinari ecografice necesare atat pentru stabili­rea diagnosticului, cat si pentru moni­torizarea evolutiei afectiunilor.

ecografie centru secom

ABORDARI INOVATOARE PENTRU PIATA ROMÂNEASCA

Centrul Secom® este recunoscut si apreciat pentru importanta pe care o acorda construirii unei relatii de parte­neriat terapeutic intre pacient si echipa medicala, relatie esentiala in procesul de vindecare. Pentru expertii Centru­lui, medicina functionala si integrativa inseamna, pe langa profesionalism, si disponibilitatea de a asculta implicat si empatic pacientul, de a lua in conside­rare preferintele si opiniile acestuia in elaborarea programelor de tratament complementar.

Printr-o atitudine incurajatoare, decen-ta si responsabila, echipa Centrului Secom® ajuta pacientul sa-si inteleaga starea de sanatate, cauzele si riscurile de aparitie a afectiunilor, scopul si beneficiile tratamentelor naturale reco­mandate si sa-si asume responsabilita­tea de a le urma.

DE CE SA ALEGETI CENTRUL SECOM®

  • Avem 17 ani de experienta in fitoterapia functionala si integrativa;
  • Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, infiintand primul Centru de consultanta naturopata care a introdus si aplicat in Romania conceptul de fitoterapie functionala si integrativa;
  • Peste 18.000 de pacienti cu o gama larga de afectiuni au avut evolutii favorabile sub tratamentele fitoterapeutice stiintifice recomandate de expertii Centrului;
  • Dispunem de o echipa medicala cu experienta in domeniul medicinei functionale si integrative;
  • Oferim servicii medicale de calitate, practicate cu dedicare, responsabilitate, respect si empatie fatade pacient;
  • Folosim peste 300 de tipuri de suplimente alimentare naturale din portofoliul Secom®, care fac posibila elaborarea programelor de tratament complementar pentru o gama larga de afectiuni neurodegenerative, psihice, endocrine, respiratorii, oftalmologice, ORL, cardio-vasculare, digestive, osteo-articulare, uro-genitale, metabolice, imunitare, infectioase, oncologice, alergice etc.;
  • Sustinem o colaborare interdisciplinara intre medicina conventionala si medicina functionala si integrativa;
  • Monitorizam starea de sanatate a pacientilor si adaptam tratamentele la evolutia acestora;
  • Oferim timp si claritate, fiecare consultatie durand intre 30 si 60 de minute, timp in care asiguram suportul informational necesar pacientului pentru a-si intelege problemele de sanatate si beneficiile programelor de tratament complementar recomandate;
  • Educam si responsabilizam pacientii pentru dezvoltarea unui comportament preventiv, in scopul atingerii si mentinerii sanatatii;
  • Scopul nostru este sa ne asiguram ca fiecare pacient al Centrului de Medicina Functionala si Integrativa Secom® este mai informat, mai increzator si mai hotarat sa traiasca sanatos!

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare