📢Ultima zi cu 15% reducere la achizitii de min. 200 de lei

Repere din SECOM, Perspective nr. 23

Repere din SECOM, Perspective nr. 23

Informatii despre lansarea unor produse si game noi, campanii de informare si educare realizate de echipa Secom® impreuna cu colaboratorii sai.

Innoim permanent portofoliul Secom® cu produse de ultima generatie

produse de ultima generatie

Calitatea fara compromis si inovatia sunt elemente definitorii ale ADN-ului Secom®. Compania se preocupa constant sa ofere produse si solutii naturale de ultima generatie, care sa ajute in mod concret la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor.

Secom® este conectata in permanenta la ultimele des­coperiri stiintifice din dome­niu si la tendintele existente la nivel international. Echipa de Suport Stiintific si Inovatie din cadrul companiei studiaza continuu si este la curent cu cele mai recente cercetari publicate in litera­tura de specialitate si biblio­grafia aferenta acestora. De asemenea, participa la marile evenimente de profil (atat din Europa, cat si din SUA) si analizeaza constant pietele nationale si internationale. Totul, din dorinta de a oferi consumatorului roman cele mai avansate suplimente ali­mentare.

La inceputul acestui an, Secom® a decis inlocuirea mai multor produse din portofoliu cu variante noi, imbunatatite. Acestea contin asocieri de ingrediente care actioneaza sinergic si sustin eficient sti­lul de viata al omului modern. Fiber Perfect® a fost inlocuit cu Total Cleanse™ Daily fiber – o formula complexa care contine fibre, pectina din citrice, Aloe Vera si amestec patentat Total Cleanse™, cu rol in buna functionare a siste­mului digestiv si in mentinerea greutatii corporale normale.

Iar in locul lui Stress Tame, Secom® a introdus Total Calm™ Advanced, un produs mai performant, ce contine o formula pe baza de extracte vegetale, aminoacizi si vita­mina B12, care ofera suport in reducerea stresului si a stari­lor de tensiune si iritabilitate.

„Vom continua sa investim in inovatie, in produse si servicii avansate, capabile sa sustina stilul de viata dinamic al consumatorului modern, sa raspunda nevoilor sale in permanenta schimbare”, reafirma Lucia Costea, CEO si cofondator Secom®.

#TuinaintedeToate

campanie tu inainte de toate

In calitate de promotor al unui stil de viata sanatos, Secom® si-a propus ca in 2021 sa atraga atentia asupra unui mesaj foarte important: avand grija de tine in primul rand, poti avea grija si de cei din jurul tau.

Astfel, compania a demarat pe paginile sale de social media initiativa #TuinaintedeToate, prin intermediul careia isi propune sa ofere sfaturi concrete, care sa-i ajute pe oameni sa-si schimbe perspectiva si sa-si acorde prioritate. In acest sens, Secom® ofera timp de o luna comunitatii online sesiuni de nutritie – Nutrition Coaching. Oana Trifu le va explica ce­lor interesati cum pot apli­ca principiile de baza ale unei alimentatii echilibra­te, simplu si fara multe re­surse, in meniul lor zilnic. Oana a absolvit facultatea de Medicina Generala UMF Carol Davila in 2008, cursul de nutritie Anatecor in 2010 si cursul Food and Nutriti­on in Health and Wellbeing la Harvard Extension Scho­ol in 2017 si promoveaza implementarea obiceiurilor alimentare sanatoase (in detrimentul dietelor), miscarea body positivity si flexitarianismul.

Obiectivul campaniei este de a incuraja oamenii sa-si insuseasca rutine alimen­tare echilibrate, care sa se transforme treptat intr-un stil de viata cu beneficii vizibile nu doar pentru silueta, cat mai ales pentru sanatatea fizica si psihica.

Nutrition Coaching se va derula in perioada martie-aprilie 2021, pe paginile de Facebook, Instagram si YouTube ale Secom® si ale Oanei Trifu-Bulzan.

Oana Trifu-Bulzan, realizatoarea Nutrition Coaching

''Aceasta e propunerea mea: un regim de viata bland, sanatos, cu imbunatatiri constante, care te va ajuta sa scazi progresiv catre greutatea ta ideala, fara foame sau restrictii absurde. Iar echilibrarea greutatii este cel mai marunt beneficiu pe care il vei obtine din schimbarea stilului de viata!''

Oana Trifu-Bulzan, realizatoarea Nutrition Coaching din cadrul initiativei #TuinaintedeToate

Evoluam sustenabil

Secom® este o companie responsabila, care a avut permanent in vedere dezvoltarea sustenabila, contribuind la sustinerea economiei si a societatii in ansamblu. A urmarit continuu respectarea legislatiei si a parteneri­lor (oamenii din echipa, consumatorii, furnizorii etc.) si a actionat dupa principii etice solide, care se regasesc si in valorile companiei.

Pentru a actiona la fel de responsabil si in con­tinuare, prin initiative relevante si de impact, compania a demarat un proiect pentru identifica­rea prioritatilor Secom® in zona de sustenabilitate si filantropie. Pentru detalii despre evolutia acestui proiect urmariti site-ul secom.ro.

Sanatatea in Focus: informatii de interes de la expertii in sanatate

sanatatea in focus

In 2019, Secom® a lansat emisiunea online Sanatatea in Focus pentru a incuraja o atitudine responsabila si un comportament preventiv cand vine vorba de sanatate.

In contextul pandemiei, preventia a devenit mai importanta ca oricand, asa incat, dincolo de continua­rea emisiunii in format video (vodcast), compania a decis sa extinda proiectul, pen­tru ca si mai multi oameni sa aiba acces la recoman­darile avizate oferite de specialistii invitati.

Emisiune online si podcast, pentru a ajunge la un public cat mai larg

Incepand din 2021, Sanata­tea in Focus este disponibila si in format audio (podcast) pe secom.ro//sanatatea-in-Focus. Frecventa ramane lunara, dar proiectul benefi­ciaza de expunere mai mare.

Vodcastul este promovat pe paginile de Facebook si YouTube Secom®, dar si pe platformele smartliving.ro si totuldespremame.ro – parteneri Secom® in acest proiect. Podcastul este disponibil pe platformele dedicate iubitorilor acestui format audio –cum este SimpleCast.

Printre temele ce vor fi abor­date la Sanatatea in Focus in 2021 se numara: Cum sa ne educam o gandire pozitiva si sa ne setam obiective rea­liste la inceput de an; Sfaturi pentru sanatatea inimii; Cum ne putem mentine echi­librul hormonal; Ce solutii avem pentru mentinerea alergiilor sub control; Sistemul de aparare de la nivel digestiv; Ce alimente intaresc sistemul imunitar; Cum sustinem dezvoltarea cognitiva a copiilor si multe altele.

Alice Munteanu medic cardiolog

„In practica medicala folosesc suplimente alimentare pentru cresterea imunitatii – quercetina (un flavonoid cu numeroase beneficii), vitaminele C si D, zinc. Pentru boala cardiovasculara, respectiv pentru mentinerea sanatatii inimii, recomand carnitina, coenzima Q10 si Omega-3, suplimente alimentare extraordinare.”

Alice Munteanu, medic cardiolog, invitata a emisiunii Sanatatea in Focus

Diana Stanculeanu psiholog si psihoterapeut

„Pentru a avea o atitudine preventiva fata de sanatate este esential sa fim si bine informati. Prin Sanatatea in Focus oferim acces, pe diferite canale si platforme online, precum si ascultatorilor Itsy Bitsy, la informatii medicale de incredere, avizate, intr-un format usor de inteles.”

Alina Tataru, Corporate Communications Manager Secom®


Rubrica zilnica Secom®la Itsy Bitsy

Mai mult decat atat, pentru ca timpul a devenit cea mai limitata si valoroasa resur­sa a omului modern, dar parca in special a parintilor, Secom® a decis sa comunice o parte dintre recomanda­rile specialistilor invitati la emisiunea Sanatatea in Focus si intr-o varianta mai scurta. In acest sens, a lansat rubrica educativa Sanatatea in Focus la radio Itsy Bitsy.

Prin interventii zilnice scur­te, Secom® isi propune sa ofere parintilor accesul la informatii medicale bine documentate, deja filtrate de experti avizati, cu anide experienta in domeniu, pentru ca ei sa poata lua mai usor cele mai bune decizii pentru sanatatea familiei lor.

Secom® spera ca, in timp, prin calitatea recomandari­lor oferite, Sanatatea in Focus va deveni „o sursa buna de sanatate”, pe care o aceseaza toti cei interesati atunci cand au nevoie de informatii medicale de incredere, transmise intr-un limbaj prietenos, pe intelesul tuturor.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare