Repere din Secom, Perspective nr. 21

Repere din Secom, Perspective nr. 21

Informatii despre noile produse, proiecte, actiuni de responsabilitate sociala, precum si alte noutati de interes pentru cei care sunt mereu aproape de Secom®.

Ganduri bune, fapte bune de la Secom®

Solidaritatea si generozitatea sunt valori esentiale, care ne pot ajuta sa depasimcu bine pandemia de COVID-19.

Cu acest gand, Secom® a lansat in iunie 2020 colectia „Ganduri bune, fapte bune”, alcatuita din 12 cartoline cu ilustratii si mesaje pozitive. La orice achizitie de pe site-ul www.secom.ro, exista optiunea de a dona 5 lei, donatie in schimbul careia clientii vor primi un set de 4 cartoline. Acestea pot fi oferite copiilor care au nevoie, acum mai mult ca niciodata, de incurajari si de incredere ca totul va fi bine. De asemenea, pot fi oferite adultilor: parinti, prieteni, parteneri de viata, medici si asistenti, in semn de multumire pentru sprijinul din perioada aceasta de pandemie. Banii stransi vor fi donati Asociatiei Zi de Bine. Doneaza si tu! Mai multe ganduri bune, mai multe fapte bune!

Conectare in familie – sustinem echilibrul emotional in familie

Pandemia de COVID-19 a venit cu o serie de pro­vocari pentru parinti si copii, deopotriva. Pentru a sprijini familiile sa isi pastreze echilibrul emotional in acest con­text dificil, Secom® a de­rulat in aprilie-mai 2020, impreuna cu Itsy Bitsy FM, proiectul Conectare in Familie. Timp de o luna, Adriana Mitu, parenting trainer si psiholog, a dat intalnire parintilor, LIVE, pe pagina de Facebook Secom Romania, pentru a discuta nelinistile lor si a le oferi sfaturi si solutii concrete: tehnici, exercitii, jocuri de reglare emotionala si reconecta­re cu copiii si partenerul.

Va asteptam pe pagina de Facebook Secom Romania, in sectiunea Clipuri video, si va invi­tam sa urmariti materia­lele inregistrate.

Podcastul Childlife: Provocari de parinte, un proiect nou creionat de Secom®

ChildLife, brandul Secom® de pediatrie, care este nr. 1 in Romania pe piata de suplimente alimentare pentru copii, a facut anul acesta un pas curajos inainte in demersul de a veni in sprijinul parintilor, atunci cand acestia se lovesc de tot felul de #provocarideparinte.

Va invitam sa descoperiti pe www.provocarideparinte.ro noul podcast de parenting ChildLife: Provocari de parinte. Scopul acestei platforme este sa redea realitatea vietii de parinte asa cum e ea – cu bune, cu mai putin bune, cu bucurii, cu emotii, cu momente tensionate. Platforma isi propune sa se ocupe de confortul emotional al parintilor si sa le confirme ca nu sunt singuri. ChildLife: Provocari de parinte este un proiect pentru cei care-si asuma cu responsabilitate rolul de parinti si pentru tinerii care vor sa devina parinti si care se ghideaza dupa ideea ca, pentru ca cei mici sa fie ok, e important ca parintii sa fie ok. Invitatii la podcast sunt persoane cunoscute sau oameni obisnuiti, specialisti in educatie, psihoterapeuti, diversi lideri de opinie, precum Mirela Retegan, Gáspár György, Urania Cremene, Dana Rogoz, Crina Coliban, Oana Moraru etc. Cu sprijinul acestora, brandul ChildLife doreste sa raspunda provocarilor reale ale parintilor, intr-un spatiu sigur si plin de empatie: provocarideparinte.ro.

mirela retegan gasca zurli

„E simplu sa stai pe margine si sa penalizezi. Fiti parinti antrenori pentru copiii vostri, nu arbitri! Antrenor, in viziunea mea, e omul care stie mai multe decat mine si ma invata, prin puterea propriului exemplu, nu de pe margine, punandu-ma sa-mi iau notite.”

Mirela Retegan, fondatoarea Gastii Zurli, invitata a podcast-ului ChildLife: Provocari de parinte

Secom® introduce in portofoliu un antiacid si un antialgic

Hiperaciditatea gastrica si durerile articulare sunt probleme de sanatate cu care se confrunta tot mai multi romani. Pentru a veni in sprijinul lor, Secom® a introdus in portofoliu doua noi produse: MSM ibuActin® si Gastro Acid Support cu in­grediente patentate si certi­ficate la nivel international. Cele doua produse sunt disponibile pe www.secom.ro, in magazinele Secom® si in farmaciile partenere. Detalii despre aceste pro­duse gasiti in coloana din dreapta.

Mai bine informati, mai sanatosi!

In calitate de lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, Secom® incurajeaza oamenii sa aiba o atitudine preventiva fata de sanatate. In acest sens, incercam sa le simplificam accesul la informatia provenita din surse de incredere – medici, profesori, lideri de opinie, jurnalisti cu competente medicale dovedite – in cadrul unor proiecte de comunicare de impact.

Colaborare Secom® – „Ce se intampla, doctore?”

„Flora intestinala, esentiala pentru sanatate” este un proiect educativ derulat vara aceasta impreuna cu revista „Ce se intampla, doctore?”, sustinut de gama de probiotice Jarro-Dophilus® de la Secom®. Cercetarile recente confirma influenta esentiala pe care sanatatea sistemului digestiv o are asupra sanatatii intregului organism, dar releva si noi functii ale microbiotei intestinale pentru buna functionare a sistemului imunitar si chiar a sistemului nervos.

In cadrul mai multor materiale video si interviuri scrise, Sef Lucrari Dr. Ionel Copaci (Sef sectie Medicina Interna I, Institutul Clinic Fundeni), Prof. dr. Dan L. Dumitrascu (Presedinte ales al Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie) si Dr. Valeria Herdea (Medic primar Medicina de Familie, presedinta AREPMF) au clarificat concepte complexe precum microbiota, microbiom, prebiotice, sinbiotice, psihobiotice, au prezentat functiile diverse ale microbiotei asupra bunei functionari a sistemului imunitar, a digestiei, au explicat legaturile dintre flora intestinala si afectiunile digestive cele mai frecvente. Totodata, in cadrul proiectului, medicii au explicat rolul probioticelor si prebioticelor in restabilirea si mentinerea echilibrului florei intestinale, functionarea axei intestin-creier si cum pot contribui bacteriile benefice la echilibrarea starii noastre psiho-emotionale.

Pe paginile de Facebook Ce se intampla, doctore? si Secom Romania puteti urmari inter­viurile video cu Dr. Ionel Co­paci, iar pe csid.ro va invitam sa cititi interviurile cu Dr. Dan L. Dumitrascu si Dr. Valeria Herdea din cadrul acestui proiect.

Revista Perspective implineste 5 ani

Perspective, prima publicatie de medicina integrativa din Romania, a fost lansata de Secom® in 2015 pentru a incuraja atitudinea preventiva a oamenilor fata de propria sanatate.

Revista contine informatii medicale bine documentate, din surse cu credibilitate dovedita, prezentate echilibrat, care raspund demersului medicinei integrative, adresandu-se deopotriva publicului larg si comunitatii medicale.

In cadrul celor 21 de editii Perspective aparute pana acum au fost prezentate cele mai importante sisteme ale organismului, dar si teme de actuali­tate precum nutritia echilibrata, sanatatea copi­lului, suplimentele alimentare, principiile unui stil de viata echilibrat, microbiomul si rolul esential al acestuia in mentinerea sanatatii.

„Le multumesc tuturor colaboratorilor Perspecti­ve, care ne-au ajutat sa oferim cititorilor revistei informatie de calitate”, spune Lucia Costea, cofon­dator si CEO Secom®. „Sunt convinsa ca, prin efor­tul cat mai multor specialisti, oamenii vor invata ce au de facut pentru a se bucura de sanatate si vor avea o calitate a vietii mai buna, cat mai mult timp.”

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare