Doar astazi, 29 martie, ai 25% reducere la minim 2 produse Childlife

Ne implicam activ in lupta cu noul coronavirus!

Ne implicam activ in lupta cu noul coronavirus!

In Secom® a existat dintotdeauna o mare dorinta de a face bine, concretizata prin sprijinirea a sute de cauze sociale. In contextul pandemiei de COVID-19, am actionat din primele momente, facand donatii, pana in luna aprilie 2020, in valoare de peste 70.000 de lei.

Am sprijinit atat oamenii din centrele de izolare, cat si pe cei aflati in linia intai a luptei impotriva noului coronavirus – medicii si asistentii. Acestia au facut eforturi extraordinare si si-au asumat riscuri foarte mari pentru a-i trata pe cei care necesita ingrijiri medicale. Contributia noastra s-a pliat pe nevoi concrete: de la donatii de echipamente de protectie si mese calde pentru personalul sanitar la produse din portofoliul Secom®.

Vitamine si ceaiuri pentru sustinerea imunitatii

Sustinerea sistemului imunitar are un rol important in protectia impotriva virusurilor. De aceea am donat peste 1.000 de produse, ceaiuri si vitamine din portofoliul Secom®, inclusiv prin intermediul caravanei „Pretuieste Viata”, initiata de Andreea Marin.

500 de mese calde pentru personalul medical

De asemenea, am donat 500 de meniuri pentru cadrele medicale din mai multe spitale din Bucuresti, prin intermediul proiectului #ACUM, derulat de restaurantul Kané – New Romanian Cuisine. Pe langa ajutorul dat cadrelor medicale, am reusit indirect sa sustinem si companiile implicate, de la restaurantul care pregateste meniurile la micii furnizori de ingredient sau ambalaje, si a caror activitate in aceasta perioada este greu pusa la incercare.

Bani pentru produse si echipamente medicale

Am sustinut cu 14.000 de lei initiativa „Scut pentru Spitale" a Asociatiei Zi de Bine, ce are ca scop sprijinirea spitalelor de boli infectioase. Din banii donati de Secom® si alte companii, asociatia cumpara dezinfectanti, echipamente de protectie pentru medici, teste de diagnostic, containere de primiri urgente etc., pe care le doneaza apoi spitalelor din tara care le solicita ajutorul.

Jumatate din suma a fost sustinuta de oameni ai echipei Secom®, care au decis sa isi doneze contravaloarea cadoului de Pasti, pe care de obicei il primeau de la companie, iar cofondatorii Secom®, Lucia si Andrei Costea, au dublat apoi suma stransa.

Secom® a donat pana in luna aprilie 2020, peste 70.000 de lei in sustinerea eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 in randul oamenilor si cadrelor medicale.

#STAUCALMACASA SECOM® SUSTINE SANATATEA PSIHO-EMOTIONALA

Pandemia de Coronavirus ne-a schimbat complet viata. Noua realitate este dominata de impredictibilitate, temeri pentru starea noastra de sanatate si a celor dragi, stari anxioase privind viitorul, atat din perspectiva incertitudinii financiare, cat si a derularii vietii sociale dupa iesirea din izolare.

Pentru a sustine romanii sa se adapteze acestei perioade dificile si sa isi pastreze echilibrul psihic si derulat in perioada aprilie-mai 2020, impreuna cu Clinica de Psihologie si Psihoterapie Oana Nicolau, proiectul educativ #StauCalmAcasa. Acesta a constat intr-o serie de opt materiale video, difuzate pe pagina de Facebook Secom®. In cadrul acestora, psihoterapeuti precum Anisoara Lungu, au venit cu recomandari, solutii la cele mai frecvente intrebari sau provocari psiho-emotionale cauzate de pandemie.

Puteti urmari toate aceste materiale video pe pagina de Facebook Secom® Romania – sectiunea „Clipuri video”.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare