Secom sarbatoreste 5 ani de existenta a revistei Perspective

Secom sarbatoreste 5 ani de existenta a revistei Perspective

Perspective, prima publicatie de medicina integrativa din Romania a fost lansata de Secom in 2015 pentru a incuraja o atitudine preventiva fata de propria sanatate. Revista se adreseaza atat publicului larg, oamenilor preocupati de un stil de viata sanatos, cat si comunitatii medicale.

Revista Perspective contine interviuri cu medici si experti in sanatate, articole de actualitate, informatii medicale bine documentate, din surse cu credibilitate dovedita, prezentate echilibrat, care raspund demersului medicinei integrative.

In cadrul celor 20 de editii Perspective, au fost prezentate cele mai importante sisteme ale organismului – imunitar, digestiv, nervos, osteo-articular, respirator, urinar, endocrin, etc dar si teme de actualitate precum nutritia echilibrata, sanatatea copilului, suplimentele alimentare, principiile unui stil de viata echilibrat, microbiomul si rolul esential al acestuia in mentinerea sanatatii. In plus, fiecare numar al revistei contine si o promotie speciala pentru cititori.

„Revista Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa este un proiect educativ de suflet pentru noi. In calitate de lider de autoritate in solutii de medicina integrativa simtim ca este responsabilitatea noastra sa incurajam oamenii sa aiba o atitudine preventiva fata de sanatate. Aceasta abordare este posibila doar daca le simplificam accesul la informatie provenita din surse de incredere: medici, profesori, lideri de opinie, jurnalisti cu competente medicale dovedite. Le multumesc tuturor colaboratorilor Perspective, care, de-a lungul acestor prime 20 de editii, ne-au ajutat sa oferim cititorilor revistei informatie de calitate. Sunt convinsa ca prin efortul cat mai multor specialisti, oamenii vor invata ce au de facut pentru a se bucura de sanatate si vor avea o calitate a vietii mai buna, cat mai mult timp”, declara Lucia Costea, cofondator si CEO Secom.

Revista Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa apare de trei ori pe an (in aprilie, august si decembrie) si este disponibila in magazinele Secom, dar si pe www.secom.ro/perspective.

 

Iata parerea mai multor medici de renume despre revista Perspective:

 

Urmatorul articol