Secom® lanseaza Good Routine®, primul brand privat de suplimente alimentare din portofoliu

Secom® lanseaza Good Routine®, primul brand privat de suplimente alimentare din portofoliu

Bucuresti, 19 octombrie 2020 – Secom®, trendsetter si lider de autoritate in solutii naturale de medicina integrativa, lanseaza primul brand privat de lifestyle din portofoliu: Good Routine®. Produsele se diferentiaza prin asocierile unice de ingrediente care actioneaza sinergic, formule inovatoare, create dupa reteta proprie Secom®, pentru a sustine consumatorul modern in eforturile sale de a avea o viata echilibrata si sanatoasa.

Suplimentele Good Routine® sunt fabricate in Spania, in colaborare cu producatori recunoscuti pentru investitiile in Research & Development, pentru calitatea si beneficiile ingredientelor patentate, documentate stiintific prin studii. Unitatile de productie in care sunt realizate suplimentele Good Routine® detin cele mai importante licente si certificari internationale din categorie, care atesta calitatea, eficienta si siguranta acestora. Produsele Good Routine® contin ingrediente din surse naturale si formule patentate atent alese, toate oferind forme de prezentare usor de administrat, concentratii optime ale substantelor active, eliberarea rapida a acestora in organism si biodisponibilitate crescuta.

Lucia Costea CEO Secom
In Secom am avut permanent o precupare pentru inovatie, am fost mereu conectati la ultimele studii si descoperiri stiintifice, iar in ultimii 17 ani am avut acces la cele mai bune practici de la nivel mondial, prin prisma colaboratorilor nostri. A venit momentul sa investim toata experienta acumulata in crearea unui portofoliu propriu care sa respecte aceleasi standarde de calitate cu care ne-am obisnuit consumatorii. Suntem mandri de portofoliul Good Routine® care cuprinde produse realmente unice pe piata, cu asocieri inedite de ingrediente inovatoare, suplimente care, alaturi de alte rutine sanatoase, vin sa completeze un stil de viata echilibrat” spune Lucia Costea, cofondator si CEO Secom®.

Prima gama de suplimente Good Routine® este alcatuita din 10 produse, destinate adultilor, fiecare cu beneficii distincte: completeaza dieta, inclusiv pe cea vegetariana sau vegana, echilibreaza flora intestinala, sustin imunitatea, articulatiile, ajuta organismul in perioade de oboseala si stres, regleaza nivelul colesterolului, protejeaza ficatul si inima, sustin sanatatea tractului urinar.

Produsele Good Routine® sunt disponibile in aproximativ 2000 de farmacii partenere din intreaga tara, in cele 13 magazine din reteaua proprie de retail Secom® si pe platforma online dedicata www.good-routine.com.

Despre Secom®
Secom® este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii naturale de medicina integrativa care raspunde nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate.

Secom® este specializata in importul, distributia si comercializarea de suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale certificate si brevetate la nivel global. Portofoliul Secom® include peste 450 de produse naturale premium: 300 suplimente alimentare, peste 40 de sortimente de ceaiuri si 130 de produse cosmetice de ultima generatie.
Din octombrie 2020, Secom® comercializeaza si o gama de suplimente marca proprie, Good Routine®.

Secom® a adus fitoterapia stiintifica in Romania, fiind prima companie care a introdus acum aproape 17 ani pe piata locala multe dintre ingredientele “inovatoare” disponibile astazi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina si prima gama de suplimente special creata de medici pediatri pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar si concepte precum cel de medicina integrativa sau extract standardizat.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, pe www.secom.ro si in cele 13 magazine Secom® din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea.

Urmatorul articol