-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Secom® isi extinde portofoliul cu gama de fito-dermatocosmetice Life-flo®

Secom® isi extinde portofoliul cu gama de fito-dermatocosmetice Life-flo®

Secom® isi extinde din 15 septembrie portofoliul cu noua gama de fito-dermatocosmetice Life-flo®, produse pentru ingrijirea si infrumusetarea tenului, a pielii, a parului si a unghiilor. Secom® este unic importator in Romania al brandului international Life-flo®, precum si al altor 9 branduri de suplimente alimentare 100% naturale.

Gama de fito-dermatocosmetice Life-flo® include produse pentru ingrijirea zilnica a pielii, pudre de argila, uleiuri de baza, uleiuri speciale si unturi de corp. Acestea pot fi folosite fie simple, fie in combinatie cu alte produse din gama, pentru realizarea propriilor formule de ingrijire a tenului, a pielii corpului, a parului si a unghiilor.

Produsele de ingrijire zilnica a pielii sunt reprezentate de creme hidratante, anti-aging, anticelulitice, pentru uniformizarea pigmentarii pielii sau care confera luminozitate si fermitate. Pudrele de argila constituie baza perfecta pentru prepararea mastilor de fata, pentru prepararea produselor minerale de curatare a tenului, pentru impachetari, detoxifiere sau exfoliere. Uleiurile de baza sunt excelente pentru ingrijirea pielii si pentru crearea formulelor delicate de curațare și ingrijire a tenului sau a parului, fiind, in acelasi timp, perfecte pentru aromaterapie sau masaj. Uleiurile speciale au o putere de penetrare ridicata, de aceea sunt recomandate pentru obtinerea unor efecte cosmetice intensive, utilizate atat ca atare, cat si in combinatie cu alte baze uleioase ori untoase. Unturile de corp ofera o experienta inedita de ingrijire a pielii, esentele organice si forma onctuoasa asigurand hidratare si hranire in profunzime.

“Secom® inseamna sanatate si, de astazi, si frumusete. Extinderea portofoliului este un nou element ce vine sa consolideze pozitia de lider de autoritate a companiei noastre si sa confirme excelenta si competenta ce ne-au caracterizat intotdeauna in identificarea si oferirea celor mai eficiente solutii”, afirma Andrei Costea, Managing Partner Secom®. “Am ales brandul Life-flo® datorita ingredientelor naturale extrase din cele mai diverse zone ale globului, de la apele cristaline ale Antarcticii pana la taramurile exotice din Noua Zeelanda, pentru ca acestea sunt rezultatul unor ample cercetari stiintifice, au tolerabilitate ridicata si contin ingrediente certificate organic, inovatoare, de ultima generatie.”, adauga Andrei Costea.

Secom® a demonstrat o performanta constanta in oferirea celor mai eficiente solutii personalizate de medicina integrativa. Acum, aceasta performanta vine sa garanteze si noua gama de produse fito-dermatocosmetice, care sustine credinta companiei ca frumusetea vine dintr-un interior corect echilibrat si este potentata de o ingrijire exterioara care respecta aceleasi reguli ale echilibrului, puritatii si ingredientelor naturale de inalta calitate. Prin extinderea portofoliului, Secom® asociaza astazi, intr-un intreg perfect, suplimente alimentare pentru necesitațile interne ale organismului cu produse topice exceptionale pentru sanatatea și frumusețea tenului, a pielii, a parului și a unghiilor.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice cu ingrediente de inalta calitate.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovative precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

In prezent portofoliul Secom® acopera toata gama de afecțiuni, cuprinzand peste 200 de suplimente alimentare 100% naturale, o mare parte unice pe piața din Romania, precum si toate necesitațile pentru ten, piele, par si unghii sanatoase, cu aspect radiant, prin fito-dermatocosmetice de ultima generație. Portofoliul Secom® include: vitamine și minerale, extracte standardizate din plante, fructe și legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice și prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale si fito-dermatocosmetice.

Life-flo®, companie infiintata in anul 1995, este lider in productia de fito-dermatocosmetice, produse pentru sanatate si frumusete cu rezultate vizibile si de durata. Life-flo® ofera o gama complexa de produse pentru ingrijire si infrumusetare, cat si produse adresate tipurilor de ten care necesita tratamente dermatologice. Principiul de baza in formularea produselor Life-flo® este asocierea ingredientelor naturale intr-o maniera inovativa, sustinuta de rigurozitatea stiintifica.

Urmatorul articol