Secom® Healthcare devine furnizor al Casei Regale a Romaniei

Secom® Healthcare devine furnizor al Casei Regale a Romaniei

Secom® Healthcare, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, a primit inalta distinctie de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, o onoranta recunoastere si apreciere a calitatii deosebite a suplimentelor alimentare marca Secom® si Good Routine®. Distinctia a fost oferita pe 30 octombrie 2023 in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Elisabeta, in prezenta Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei romane si a Altetei Sale Regale Principesa Elena. 

 

„Alegerea suplimentelor noastre de catre Familia Regala ne onoreaza, reprezentand un vot de incredere extrem de valoros si recunoasterea fiecarei zile de pasiune, dedicare si credinta neclintita in ceea ce facem. Primirea statutului de furnizor al Casei Regale ne bucura enorm si ne obliga deopotriva sa reinnoim azi angajamentul de a fi mereu alaturi de consumatorii nostri cu responsabilitate si cu produse de exceptie, capabile sa le imbunatateasca sanatatea.” declara Lucia Costea, Cofondator si CEO al Secom® Healthcare.

 

Secom® Healthcare si-a construit in cei aproape 20 de ani de activitate o reputatie solida atat datorita calitatii superioare a portofoliului alcatuit din suplimente care contin ingrediente studiate, certificate si brevetate la nivel global, cat si datorita serviciilor profesioniste de consultanta in fitoterapia stiintifica. Secom® a fost un trendsetter in domeniu, fiind compania care a introdus in Romania conceptul de medicina integrativa, de fitoterapie stiintifica si care a adus primele suplimente alimentare cu ingrediente inovatoare la acea vreme: glutation, resveratrol, colostru si multe altele. Organizatia a contribuit semnificativ la dezvoltarea pietei locale de suplimente alimentare nu doar prin introducerea unor produse de inalta calitate, ci si prin modul profesionist, etic de a face lucrurile si prin initiativele constante de informare a consumatorului, a mediului profesional pentru a incuraja consumul responsabil de suplimente alimentare.

 

Brandul se bucura de un nivel ridicat de incredere din partea consumatorilor romani, de doi ani consecutiv Secom® avand cea mai mare rata de retentie din categoria de suplimente in Romania – 72%. Mai exact, 7 din 10 consumatori care au incercat Secom® revin la produsele companiei, potrivit studiului OMNIBUS, realizat in februarie 2023 de catre agentia ISRA Center Marketing Research. 

 

Secom® Healthcare are un portofoliu exclusiv de peste 300 de suplimente alimentare premium, care include atat produse importate de la producatori internationali de renume, cat si suplimentele brandului propriu Good Routine®, creat de Secom®, care respecta aceleasi standarde inalte de calitate cu care compania si-a obisnuit consumatorii. Produsele sunt disponibile la nivel national in farmacii, magazine cu profil naturist si in cele 15 magazine Secom® din toata tara, sustinand, alaturi de alte rutine bune, sanatatea romanilor. Mai mult decat atat, suplimentele Good Routine® sunt comercializate in alte opt tari, ducand mai departe misiunea companiei de a influenta in bine vietile cat mai multor oameni.

 

 

Despre Secom® Healthcare Group

Secom® Healthcare Group, companie antreprenoriala romaneasca, este lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pe piata locala, organizatia construindu-si, in cei aproape 20 de ani de  activitate, o reputatie solida in domeniul importului si comercializarii de produse premium pentru sanatate si frumusete cu ingrediente studiate, certificate si brevetate la nivel global. Misiunea Secom® este de a contribui la imbunatatirea sanatatii si a starii de bine a oamenilor prin produse si servicii de inalta calitate, inovatoare si de incredere, livrate intr-o maniera etica de business. 

Grupul este alcatuit din urmatoarele patru diviziii: Secom® – divizia business-to-business, care gestioneaza intregul portofoliu de produse, distributia si promovarea acestuia pe piata din Romania, Secom® Retail – divizia de business-to-consumer, care coordoneaza lantul de 15 magazine fizice Secom® si e-shop-ul secom.ro, Good Routine® – brandul de lifestyle de suplimente alimentare, creat de Secom®, comercializat atat in Romania, cat si pe piata internationala, prin divizia Secom® International Markets. 

Secom® Healthcare Group are o echipa de 200 de oameni si un portofoliu exclusiv de peste 400 de produse premium din trei categorii: suplimente alimentare - atat produse realizate de producatori internationali de renume, cat si suplimente Good Routine®, create de Secom®, ceaiuri si cosmetice naturale. 

Evolutia Secom® a fost constanta si sustenabila pe parcursul celor aproape doua decenii de existenta, compania inregistrand in perioada 2004-2022 o rata de crestere anuala compusa (CAGR) de 45%. Totodata, compania se bucura de un nivel ridicat de incredere din partea consumatorilor, de doi ani consecutiv Secom® avand cea mai mare rata de retentie din categoria de suplimente in Romania– 72%, potrivit studiului OMNIBUS, realizat in februarie 2023 de catre agentia  ISRA Center Marketing Research. 

Mai multe detalii pe secom-healthcare.com.

Urmatorul articol