Doar astazi, 29 martie, ai 25% reducere la minim 2 produse Childlife

Trei cauze ale infectiilor recurente

Trei cauze ale infectiilor recurente

Infectiile urinare, candidozele, herpesul si micozele de la nivelul pielii sunt printre cele mai frecvente infectii recurente. De vina pentru aparitia lor frecventa, la aceeasi persoana, nu este intotdeauna sensibilitatea genetica a individului, ci unele greseli in stilul de viata.

Cuprins
1. Abuzul de antibiotice
2. O boala cronica
3. Alimentatia incorecta
Cum te ajuta suplimentele alimentare nutritionale?

O alimentatie corecta, respectarea unor reguli de igiena care sa limiteze riscul reaparitiei infectiilor, tratarea altor afectiuni conexe care ne slabesc organismul si sustinerea organismului cu suplimente alimentare naturale, ne ajuta sa prevenim recurenta bolilor.

1. Abuzul de antibiotice

Pentru a face fata atacului agentilor patogeni si celorlalti agresori, organismul si-a perfectionat sistemul lui natural de aparare, sistemul imunitar. Pielea, saliva, lacrimile si microflora intestinala, toate fac parte din sistemul nostru imunitar, insa centrul apararii organismului se concentreaza la nivelul sistemului digestiv. Aici se afla circa 100 de miliarde de bacterii „bune" care constituie flora intestinala. Iar mentinerea echilibrului la acest nivel este fundamentul unui sistem imunitar rezistent, deoarece impiedica dezvoltarea bacteriilor nocive. Totusi, rezistenta sistemului nostru de aparare poate fi slabita de unii factori de mediu sau care tin de stilul nostru de viata. De exemplu, tratamentul indelungat cu antibiotice distruge microflora intestinala si slabeste sistemul imunitar. Mai mult, poate conduce la rezistenta la antibiotice. In aceasta situatie, bolile pot deveni netratabile fiindca medicamentele existente nu sunt suficient de puternice pentru a controla bacteriile care dobandesc rezistenta. Prin urmare, boala reapare in forme mult mai agresive si mai greu de controlat.

2. O boala cronica

Afectiunile cronice, in mod special cele severe precum cancerul slabesc semnificativ apararea naturala a organismului. Acelasi lucru se intampla si cu persoanele alergice si in cazul celor cu afectiuni autoimune. De aceea, persoanele afectate se confrunta cu multiple complicatii ale infectiilor. Pentru a evita aceste probleme este necesara sustinerea imunitara cu suplimente alimentare si controlul afectiunilor cronice.

3. Alimentatia incorecta

Deficitele de vitamine, mai ales cand este vorba despre vitaminele A, C si E, dar si de minerale precum cele de magneziu, seleniu, fier, zinc, conduc la slabirea sistemului imunitar. De aceea, specialistii recomanda ca persoanele care nu pot asimila toti acesti nutrienti din alimentatie (in special din consumul de fructe si de legume proaspete) sa urmeze periodic cure cu suplimente alimentare nutritionale naturale.

Cum te ajuta suplimentele alimentare nutritionale?

O solutie eficienta pentru a sustine organismul in lupta cu infectiile recurente consta in folosirea suplimentelor alimentare naturale. Alege acele suplimente care stimuleaza imunitatea, au un aport important de nutrienti si sunt biodisponibile, adica se absorb usor in organism. Produsul Colostrum Prime Life® de la Secom® este un supliment alimentar revolutionar, cu o compozitie unica, pe baza de colostru, laptele matern din primele 48 de ore de dupa nastere. Datorita calitatilor colostrului, produsul are un puternic efect antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar. Poate fi folosit pentru efectul antiviral in cazul infectiilor herpetice, pentru calitatile antibacteriene si antimicotice in caz de infectii recurente. Colostrum Prime Life® are si rol imunomodulator, adica echilibreaza sistemul imunitar. Se poate administra in boli autoimune si complementar in terapiile antitumorale deoarece reduce riscul formarii de metastaze. Deoarece are calitati nutritionale complexe, produsul Colostrum Prime Life® corecteaza si deficitele nutritionale si intareste imunitatea intregului organism. Produsul ajunge pana la 120 de zile de administrare.

Produse recomandate


  • Pret obisnuit
    191,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare