Cum te ajuta detoxifierea?

Cum te ajuta detoxifierea?

In timp, in tesuturile organismului se acumuleaza tot felul de substante care perturba functionarea optima a organelor. Este vorba despre toxine produse din arderile celulare, reziduuri precum celulele moarte sau agentii patogeni invinsi de sistemul nostru imunitar. In plus, toate substantele toxice pe care le inhalam sau pe care le introducem in corp prin hrana sunt filtrate de organism, dar nu sunt eliminate in totalitate. Pe masura ce se acumuleaza, aceste substante devin nocive pentru sanatate, ne fura energia si pregatesc terenul pentru diverse boli. Poti reduce din consecintele negative prin detoxifiere periodica.

Cuprins

Elimini toxinele
Slabesti mai usor
Previi boli
Detoxifierea are trei faze

Elimini toxinele

Fluidele din organism precum sangele, limfa, dar si organele cu rol de filtru precum ficatul si rinichii sunt primele afectate atunci cand o cantitate mare de toxine se afla in corp. Prima masura pe care o poti lua pentru a favoriza eliminarea toxinelor este sa bei cat mai multe lichide. In acest fel stimulezi eliminarea lor din corp prin urina si transpiratie. De asemenea, alimentele cu probiotice, care normalizeaza flora intestinala si contribuie la eliminarea riziduurilor dupa digestie, contribuie la purificarea organismului.

Slabesti mai usor

Un alt avantaj al curelor de detoxifiere este acela ca te ajuta sa pierzi kilogramele nedorite. Un organism intoxicat are toate functiile incetininte, inclusiv arderile necesare producerii energiei. Prin urmare, in loc sa fie folosita pentru a-ti da energie, hrana este prost utilizata si stocata sub forma de depozite de grasime. In schimb, un organism care functioneaza la parametri optimi isi extrage din cantitati mici de hrana toate elementele nutritive necesare, deci nu te vei mai confrunta cu senzatia permanenta de foame si nici cu lipsa de enegie, imediat dupa masa.

Previi boli

O categorie mare de afectiuni pot aparea pe fondul intoxicarii organismului. Acneea, disfunctii ale organelor interne precum cele de la nivelul ficatului, rinichiului si colonului si afectiuni globale precum astenia sau sindroamele de epuizare pot avea la baza acumularea de toxine in organism. De aceea, prin curele periodice de detoxifiere iti mentii sanatatea.

Detoxifierea are trei faze

Cura de detoxifiere iti ajuta organismul sa functioneze la parametri optimi, crescand nivelul de energie si stimuland imunitatea, ajutand la prevenirea aparitiei si recurentei infectiilor, imbunatatind tranzitul intestinal, aspectul si sanatatea pielii, a parului si a unghiilor.

Thisilyn® Mineral Cleansing Kit de la Secom® este un produs 100% natural, cu o formula completa si perfect echilibrata pentru detoxifierea intregului organism in trei faze, pe o durata de 15 zile. In faza I (30 capsule) este detoxificat tractul urinar, limfa, sangele, pielea, ficatul si vezica biliara. In faza II (90 capsule) sunt neutralizate toxinele din intestine si se mentine sanatatea microflorei intestinale. Faza III (38 tablete) are rolul de a accelera eliminarea digestiva a toxinelor. Thisilyn® Mineral Cleansing Kit poate fi administrat in tratamentul complementar al afectiunilor osteo-articulare, dermatologice si dezechilibrelor hormonale.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare