25% reducere la orice produs de pediatrie din gama ChildLife!

Prinde viata cu ALIVE!

Prinde viata cu ALIVE!

A sosit, in sfarsit, primavara si totusi va simtiti obosit, aveti dureri de cap si sunteti palid? Ati vrea sa va plimbati prin parcuri, sa mergeti cu rolele sau cu bicicleta si sa petreceti cat mai mult timp in aer liber si totusi nu puteti pentru ca sunteti extenuat, respirati greu si sunteti mai tot timpul ametit? Nu lasati toate acestea sa va stirbeasca bucuria si pofta de viata. O simpla analiza de sange va poate indica daca aveti sau nu anemie (in limba greaca “fara sange”), fiind o deficienta calitativa si cantitativa a hemoglobinei, molecula care se gaseste in globulele rosii.

Anemia este cea mai des intalnita boala de sange, survenind atat la pacientii tineri cat si la cei varstnici. Femeile sunt de doua ori mai expuse la riscul aparitiei anemiei decat barbatii, in timpul menstruatiei lunare fiind epuizate resursele de fier din organism. Anemia poate lua multe forme, de la cea cauzata de lipsa de fier (anemie feripiva) sau vitamine (anemie megaloblastica) la anemia cronica - defecte structurale innăscute ale globulelor roşii, inhibarea producţiei de eritropoietină de către sistemul imunitar. In prezent au fost identificate peste 400 de tipuri de anemie, multe dintre ele clasificate drept rare.

Exista trei cauze principale care provoaca anemia: producerea unui numar redus de celule rosii de catre maduva, distrugerea rapida si a unui numar crescut de celule rosii si hemoragiile acute sau cronice. Un episod hemoragic sever poate avea ca rezultat anemie temporară, pană cand organismul are timp pentru a “produce” sangele care a fost pierdut. Chiar şi mici, pierderile de sange persistente pot provoca anemie, dacă vin pe fondul unei diete sarace. O persoană a cărei dietă sănătoasă conÅ£ine suficient fier şi vitamine poate produce cantitati mari de sange, reducand riscul de anemie.

Fara a fi considerata o afectiune in sine, anemia poate fi semnalul de alarma pentru boli mult mai grave. Anemia este o afectiune mult mai usor de prevenit decat de tratat. O alimentatie sanatoasa si administrarea de suplimente alimentare pot elimina atat deficientele de elemente nutritive care declanseaza anemia cat si efectele ei.

Alive! (fara fier) este un meganutrient cu o compozitie unica, 100% naturala, care asigura un nivel maxim de sanatate, imunitate si energie. Nutrientii sai se absorb in circuitul sanguin in mai putin de 20 de minute, de 5 ori mai repede decat in cazul altor produse similare. Spre deosebire de alte produse existente pe piata, Alive! (fara fier) nu contine adaos de fier obtinut prin sinteza, necesarul zilnic de fier fiind asigurat de extractele din fructe si legume procesate astfel incat sa isi mentina calitatile, puterea enzimatica si antioxidanta.

Alive! (fara fier) este mai mult decat un complex de vitamine si minerale. Pe langa acestea produsul contine aminoacizi, acizi grasi Omega 3, 6 si 9 precum si extracte din fructe, legume si plante verzi care asigura necesarul zilnic de energie. Adaosul de extracte organice din ciuperci medicinale chinezesti si japoneze, antioxidantii si enzimele digestive sunt garantia unei bune asimilari a nutrientilor din compozitie si au rol de “protectori ai organismului”, ajutand la imbunatatirea si mentinerea unui sistem imunitar sanatos.

Produse recomandate


  • Pret obisnuit
    76,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare