Miscarea in aer liber, preferata celor interesati de sport

Miscarea in aer liber, preferata celor interesati de sport

Aproape 60% dintre persoanele care fac miscare sunt adeptele activitatilor fizice in aer liber, potrivit sondajului Secom® realizat pe pagina de web a companiei. Printre optiunile acestora se numara ciclismul, joggingul sau mersul pe jos.

Alti 40% dintre cei care aleg un stil de viata activ prefera exercitiile fizice realizate in confortul propriei case (25%), in timp ce putin peste 15% sunt clienti ai salilor de fitness. Atentie, insa! Exercitiile fizice intense suprasolicita articulatiile si pot provoca dureri care nu trebuie neglijate. MSM 750mg, de la Secom®, ajuta la reducerea durerii si a uzurii articulare si contine 5 ingrediente naturale, in concentratii optime: OptiMSM® (ingrediente patentat de Bergstrom Nutrition din SUA), curcumin, boswellia, gheara matei si gheara diavolului.

Sondajul Secom® a avut loc in perioada 28.04.2015-28.06.2015, pe www.secom.ro. La chestionarul “Cand vreau sa fac miscare: aleg activitati in aer liber (plimbari, jogging, ciclism), ma duc la sala de fitness sau fac exercitii fizice in casa.” au raspuns 229 de persoane.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare