Mancarea prajita se “depune” mai usor in functie de materialul nostru genetic

Mancarea prajita se “depune” mai usor in functie de materialul nostru genetic

Cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca anumite gene pot accentua cresterea in greutate generata de consumul de alimente prajite. Studiul, realizat de cercetatorii din cadrul Harvard School of Public Health si Harvard Medical School in Boston, a fost publicat in British Medical Journal.

Studiul a analizat efectele consumului de alimente prajite asupra greutatii corporale a peste 37 000 de femei si barbati din Statele Unite. Cercetarea a implicat aplicarea unor chestionare privind obiceiurile de nutritie ale subiectilor. De asemenea, a fost realizata o schema de calcul a indicilor genetici privind riscul de obezitate in baza a 32 de variabile legate de indicele de masa corporala si de obezitate.

Oamenii de stiinta au observat ca un program alimentar care implica cel putin patru portii de alimente prajite pe saptamana poate insemna o luare in greutate dubla pentru persoanele care sunt predispuse genetic la obezitate.

Produse recomandate


  • 120 tablete Easy-...
    Pret obisnuit
    190,00 lei
  • Pret obisnuit
    93,00 lei
  • Pret obisnuit
    94,00 lei
  • 100 capsule vegetale
    Pret obisnuit
    83,00 lei
  • 30 capsule vegetale
    Pret obisnuit
    171,00 lei
  • 60 capsule vegetale
    Pret obisnuit
    86,00 lei
  • 100 capsule vegetale
    Pret obisnuit
    97,00 lei
  • 60 capsule vegetale
    Pret obisnuit
    63,00 lei
  • Pret obisnuit
    240,00 lei
  • 60 capsule vegetale
    Pret obisnuit
    114,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare