- Afectiuni inflamatorii intestinale: boala Crohn si colita ulcerativa
- Cum combatem oboseala cronica
- Complicatii cardiovasculare ale diabetului zaharat
Mancarea prajita se “depune” mai usor in functie de materialul nostru genetic
Cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca anumite gene pot accentua cresterea in greutate generata de consumul de alimente prajite. Studiul, realizat de cercetatorii din cadrul Harvard School of Public Health si Harvard Medical School in Boston, a fost publicat in British Medical Journal.
Studiul a analizat efectele consumului de alimente prajite asupra greutatii corporale a peste 37 000 de femei si barbati din Statele Unite. Cercetarea a implicat aplicarea unor chestionare privind obiceiurile de nutritie ale subiectilor. De asemenea, a fost realizata o schema de calcul a indicilor genetici privind riscul de obezitate in baza a 32 de variabile legate de indicele de masa corporala si de obezitate.
Oamenii de stiinta au observat ca un program alimentar care implica cel putin patru portii de alimente prajite pe saptamana poate insemna o luare in greutate dubla pentru persoanele care sunt predispuse genetic la obezitate.
Produse recomandate
-
Glucose Optimizer®
flacon cu 120 tab...- Pret obisnuit
- 234,00 lei
-
Lipotropic 1000 Plus™
100 capsule- Pret obisnuit
- 113,00 lei
-
Green Tea 500mg
100 capsule vegetale- Pret obisnuit
- 108,00 lei
-
Fucoxanthin
30 capsule vegetale- Pret obisnuit
- 209,00 lei
-
L-Phenylalanine 500mg
60 capsule vegetale- Pret obisnuit
- 105,00 lei
-
Glucomannan 600mg
100 capsule vegetale- Pret obisnuit
- 117,00 lei
-
Guarana
60 capsule vegetale- Pret obisnuit
- 77,00 lei
-
QH-absorb® (Co-Q10 200mg)
30 capsule moi- Pret obisnuit
- 294,00 lei