📢Ultima zi cu 15% reducere la achizitii de min. 200 de lei

Ginsengul Korean, tonic pentru organism

Ginsengul Korean, tonic pentru organism

Tonic general pentru organism si revitalizant, ginsengul este una dintre plantele medicinale cele mai populare in intreaga lume. Recent, studiile au demonstrat ca substantele active continute de gingeng, numite ginsenozide au efecte pozitive majore asupra sanatatii organismului. Este vorba despre efecte antiinflamatoare, antioxidante si anticancerigene, dar si despre rolul imunostimulator, antihipertensiv, antidiabetic si linistitior asupra sistemului nervos central (SNC). Ginsenozidele ajuta la protectia sistemului cardiovascular, au efect anticancer, sustin sistemul imunitar si cresc performanta sexuala. La aceste substante cheie din ginseng se adauga si poliacetilena, care ajuta la prevenirea cancerului si polizaharide acide care stimuleaza activitatea sistemului imunitar.

Cuprins

Cand este indicat sa administrezi ginseng?
Echilibreaza functii importante

Cand este indicat sa administrezi ginseng?

Exista studii observationale care au aratat ca ginsengul poate sustine sistemul imunitar in special in cazul in care este administrat complementar unor vaccinuri sau persoanelor de varsta a treia care au asociate afectiuni cornice. Exista de asemenea studii clinice care arata ca ginsengul ajuta la scaderea glucozei din sange, de acest efect putand beneficia persoanele cu diabet de tip II. De asemenea, exista studii care arata ca ginsengul poate stimula performantele intelctuale, mai ales daca este administrat in combinatie cu ginko biloba. Mai mult, substantele active din ginseng au efecte pozitive in terapiile complementare ale tulburarilor afective, in cancer, boli de inima, oboseala, disfunctii erectile, hepatita C, hipertensiune, pentru atenuarea simptomelor din menopauza.

Echilibreaza functii importante

Ginsengul Korean este considerat cel mai bogat in principii active comaprativ cu restul speciilor de ginseng. Produsul Korean Ginseng 560mg de la Secom contine extract din radacina de Panax Ginseng, 560mg/capsula, dintre care 2% ginsenozide. Produsul Ginseng Korean poate fi administrat in deficiente de invatare, memorare, atentie, ADHD, depresie, stres, efort fizic intens, oboseala cronica, fibromialgie, impotenta, infertilitate, diabet zaharat tip II, hipercolesterolemie, afectiuni cardiovasculare, digestive, pulmonare, renale, convalescenta. De asemenea, se poate administra in terapiile complementare antitumorale, dar si pentru cresterea longevitatii si pentru sporirea calitatii vietii. Printre efectele pozitive ale Ginsengului se numara imbunatatirea performantelor sexuale, rolul adaptogen care consta in reglarea nivelului cortizolului pe axa hipofiza-suprarenale, stimularea sintezei oxidului nitric, cu rol in cresterea rezistentei si in diminuarea permeabilitatii capilarelor, imbunatatirea spermatogenezei, cresterea numarului de receptori celulari pentru insulina, reducerea nivelului colesterolului total, cresterea nivelului lipoproteinelor cu densitate mare, precum si rolul imunostimulator, antioxidant si cel de crestere a nivelului de oxigenare celulara.

Produse recomandate


  • 50 capsule vegetale
    Pret obisnuit
    101,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare