DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Femeile care par mai tinere au durata de viata mai mare

Femeile care par mai tinere au durata de viata mai mare

Femeile care nu isi arata varsta au sanse mai mari sa traiasca mai multi ani decat cele al caror aspect fizic pare mai matur decat varsta propriu-zisa, potrivit unui studiu recent. Motivul ar fi ca acestea au o presiune arteriala mai mica si, implicit, un risc mai mic de probleme cardiovasculare sau atac cerebral.

Cercetatorii au identificat o legatura intre varsta aparenta si afectiunile cardiovasculare. Potrivit acestora nu ridurile au fost cele mai elocvente in evaluarea realizata, ci fermitatea pielii. Femeile care prezentau un risc mai scazut de afectiuni cardiovasculare pareau, in medie, cu doi ani mai tinere fata de varsta reala. De asemenea s-a observat ca barbatii care proveneau din familii cu o speranta de viata mai mare pareau cu 1,4 ani mai tineri fata de cei ai caror membrii ai familiei aveau o speranta de viata medie. Rezultatele studiului indica faptul ca atat barbatii cat si femeile care imbatranesc mai sanatos isi mentin si o piele cu un aspect mai tanar. In plus, in cazul barbatilor, beneficiile sunt observate in special la nivelul facial.

Studiul a fost publicat in Journals of Gerontology. Analiza a implicat un total de 514 subiecti cu o varsta medie de 63 de ani, atat femei cat si barbati.

Produse recomandate


  • 100 capsule vegetale
    Pret obisnuit
    78,00 lei
  • 100 capsule vegetale
    Pret obisnuit
    108,00 lei
  • 60 capsule vegeta...
    Pret obisnuit
    124,00 lei
  • flacon cu 60 caps...
    Pret obisnuit
    236,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare