📢Ultima zi cu 15% reducere la achizitii de min. 200 de lei

De ce este bine sa-ti alaptezi copilul?

De ce este bine sa-ti alaptezi copilul?

Diferentele dintre copiii alaptati si cei hraniti cu lapte se vad in timp. Sistemul imunitar este mai puternic la copiii alaptati iar infectiile, afectiunile digestive si cele de la nivelul sistemului osos sunt mai rare in cazul adultilor care au fost hraniti la san cand erau bebelusi. Laptele matern este perfect biocompatibil cu organismul copilului, de aceea este foarte usor asimilat de organism si nu produce reactii alergice. Mai mult decat atat, laptele matern contine anticorpi, hormoni de relaxare si endorfine care ajuta bebelusul sa faca fata infectiilor si durerilor produse de colici si sa aiba un somn mai bun.

Cuprins

Va avea o flora intestinala sanatoasa
Va metaboliza mai usor colesterolul
Preg Natal® + DHA te sustine in perioada pre- si postnatala

Va avea o flora intestinala sanatoasa

Compozitia florei intestinale este diferita in functie de tipul de lapte consumat de copil. In cazul celor alaptati, preponderenta este bacteria Lactobacillus bifidus, implicata in mentinerea echilibrului la nivelul florei intestinale. Aceasta bacterie impiedica multiplicarea unor bacterii nocive si, in acest fel, pastreaza sanatatea tractului intestinal. De asemenea, in tractul digestiv al copiilor alaptati se gaseste si o enzima (lizozim), un antimicrobian natural care protejeaza stomacul de infectii si de inflamatii.

Va metaboliza mai usor colesterolul

Studiile arata ca laptele matern contine mai mult colesterol decat laptele praf. Prin urmare, expunerea la colesterolul din laptele mamei pregateste organismul sa metabolizeze eficient acest compus. De aceea, copiii hraniti cu lapte matern vor avea un nivel mai mic de colesterol si, implicit, un risc mai mic de boli de inima si de afectiuni asociate.

Preg Natal® + DHA te sustine in perioada pre- si postnatala

Secom® te sustine atat pe durata sarcinii cat si dupa ce nasti, oferindu-ti produsul destinat special femeilor insarcinate si, ulterior, proaspetelor mamici, pe toata durata alaptarii: Preg-Natal®+DHA. Produsul Preg-Natal®+DHA de la Secom® este cea mai complexa formula de multivitamine pentru sanatatea mamei si a copilului in timpul sarcinii, dar si dupa nastere. Contine 29 de nutrienti esentiali: vitamine, minerale, acizi grasi Omega-3, luteina si ghimbir, colina, inozitol, DHA, pentru dezvoltarea armonioasa a fatului si vitamina D3 care ajuta la fixarea calciului. Administrat in timpul sarcinii, Preg-Natal®+DHA ajuta la reducerea senzatiei de greata si a varsaturilor din primul semestru.

Dupa nastere Preg-Natal®+DHA contribuie la functionarea normala a sistemului nervos al mamei si la mentinerea tonusului psihic, la functionarea normala a sistemului imunitar, la absorbtia normala a calciului si a fosforului si la mentinerea concentratiilor normale ale acestor minerale in sange. Preg-Natal®+DHA ajuta si la reglarea activitatii hormonale, la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare