-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Asteniile de sezon

Asteniile de sezon

Un nou anotimp nu inseamna doar un alt peisaj. Schimbarile din natura pot aduce modificari si pentru organismul tau. Oboseala, irascibilitate, stare de somnolenta, dureri de cap, nervozitate, lipsa de concentrare si apetit crescut. Toate acestea pot fi semnele unei astenii de sezon. Nu te ingrijora. Astenia de sezon nu inseamna depresie.

Cum se explica toate aceste simptome? Studiile au demonstrat ca una dintre cauzele asteniilor de sezon o reprezinta dereglarea ritmului circadian - un ciclu de aproximativ 24 de ore al proceselor biochimice, fiziologice sau comportamentale. Modificarile intervenite sunt generate de schimbarea ritmului secretiei de melatonina. Studiile arata ca marea majoritate a persoanelor astenice prezinta un nivel scazut sau anormal al anumitor neurotransmitatori, in special serotonina. Din aceasta cauza simti ca iti este foame si esti intr-o stare proasta. Serotonina este responsabila in organism cu buna dispozitie, reglarea apetitului si a satietatii.

Treci mai usor peste astenia de sezon. Incearca o solutie naturala. Secom iti face cateva propuneri: Sleep Optimizer si 5 HTP
Daca ai probleme cu somnul, Sleep Optimizer te va ajuta. Acesta are in compozitie GABA, un aminoacid ideal pentru reglarea ciclului somn-veghe, melatonina, hamei si valeriana. De asemenea, acesta regleaza temperatura corpului si activitatea glandei hipofize care coordoneaza functionarea sistemului endocrin. Te vei relaxa si vei dormi mult mai bine. In plus, stimuleaza functiile generatoare ale organismului: refacerea tesuturilor, imbunatatirea functiei imunitare, a memoriei, a atentiei, a proceselor de invatare.
Imbunatateste-ti starea de spirit cu 5-HTP. Acesta este un aminoacid precursor al neurotransmitatorului serotonina numita si “substanta fericirii”. Induce calm, siguranta de sine, relaxare si incredere. Un alt beneficiu al produsului se indreapata spre reglarea apetitului.

Produse recomandate


  • 30 tablete filmat...
    Pret obisnuit
    62,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare