Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Jarro-Dophilus EPS®

60 capsule vegetale filmate gastrorezistente

Bacterii benefice cu rol principal in echilibrarea florei organismului.

 • Ajunge pana la 60 de zile de administrare.
 • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
 • Comanda in urmatoarele 17 h : 19 min si poti primi coletul VINERI. Poti opta sa ridici produsele si din magazinele Secom®
Disponibilitate: In stoc
127.00lei
Pret cu tva.
Adauga in cos
Pret cu tva.

Avantaje

 • 5 miliarde de bacterii benefice, pentru o repopulare optima a florei microbiene
 • 8 tulpini patentate, 4 Lactobacillus, 2 Bifidobacterium, 1 Lactococcus si 1 Pediococcus, pentru actiune eficienta pe cat mai multe tipuri de agenti nocivi
 • sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane
 • capsule protejate enteric, rezistente la aciditatea gastrica
 • ajunge pana la 60 de zile de administrare

Jarro-Dophilus EPS® ofera rezistenta crescuta la actiunea distructiva a lizozimului din saliva, a pH-ului acid din stomac, a sarurilor biliare si a enzimelor pancreatice, datorita capsulelor entero-solubile. Despre bacterii benefice Bacteriile benefice sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sanatatii. Bacteriile benefice actioneaza in cavitatea bucala, tubul digestiv, caile respiratorii si in sistemul uro-genital. Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsa de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte sapte tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc. Din anul 1934 Institutul Rosell, lider in domeniul cercetarii si tehnologiei de producere a bacteriilor benefice, studiaza, dezvolta, produce si comercializeaza tulpini sigure pentru uzul uman. Tulpinile Lactobacillus rhamnosus R0011, Lactobacillus casei R0256/R0215, Lactobacillus plantarum R0202/R1012, Lactobacillus acidophilus R0052, Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga), Bifidobacterium breve R0070 sunt patentate si protejate ca marca inregistrata de Institutul Pasteur din Paris. Beneficiile si siguranta administrarii celor 8 tulpini selectate au fost dovedite prin studii clinice in vitro si in vivo. Prin actiunea sinergica a acestor 8 tulpini cu spectre diferite de actiune se asigura eficienta maxima a produselor. Proprietati • reactivarea a peste 90% din bacteriile benefice intre 20 si 90 minute dupa administrare • rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitatea de a coloniza intestinul prin adeziune la celulele epiteliale intestinale prin stimularea sintezei de polizaharide • rezistenta la actiunea antibioticelor • actiune antagonista asupra agentilor patogeni: »» inhiba competitiv aceiasi nutrienti si aceiasi receptori de pe mucoasa intestinala »» ajuta la scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic etc.) »» ajuta la producerea de peroxid de hidrogen (H2O2)(care reduce aderarea microorganismelor patogene la peretele intestinal) si substante naturale antimicrobiene - bacteriocine (lactacin, bacteriocin, nisin, pediocin etc.)

 • echilibrarea si refacerea florei microbiene intestinale afectata de antibiotice si chimioterapie
 • reducerea manifestarilor si recurentei tulburarilor digestive, uro-genitale, pulmonare, cutanate
 • mentinerea sanatatii cavitatii bucale prin reducerea microorganismelor specifice
 • reglarea tranzitului intestinal in reactii alergice digestive, constipatie, diaree si reducerea manifestarilor acestora (colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva)
 • stimularea enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (de ex.: invertaza, maltaza, lactaza)
 • scaderea permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin stimularea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc productia imunoglobulinei E (IgE) implicata in cresterea nivelului histaminei
 • mentinerea integritatii mucoasei intestinale si reducerea ulceratiilor
 • reglarea actiunii citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale
 • modularea imunitatii specifice si nespecifice: reducerea endotoxinelor care declanseaza reactii imune, stimularea proliferarii globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT), stimularea secretiei imunoglobulinei A (IgA)
 • sinteza vitaminelor din complexul B si a vitaminei K

Compozitie (Per 1 capsula)

Amestec patentat de 8 tulpini de bacterii benefice
5 mld
(Morinaga)
Lactobacillus helveticus
(L. acidophilus) R0052

Cate 1 capsula de 1-4 ori/zi cu apa sau suc natural, preferabil pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Capsulele rezista la temperatura de 18-22°C.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Vezi eticheta completa aici.

Produse complementare

loader
Gastritix™

100 capsule vegetale

loader
Goldenseal 570mg

50 capsule vegetale

NOU
loader
Candida Cleanse

60 capsule vegetale

loader
Grapefruit Seed Extract

60 capsule vegetale

loader
Mastic Gum 500mg

45 capsule vegetale

loader
Total Cleanse™ Colon

60 capsule vegetale

loader
Digestion Blend™

100 capsule vegetale

loader
Stomach Blend™

100 capsule easy-to-swallow

loader
Fiber Perfect®

150 capsule vegetale

loader
Glucomannan 600mg

100 capsule vegetale

loader
Kelp 550mg

100 capsule vegetale

loader
Bromelain 500mg

30 capsule vegetale

loader
Complete Body Cleanse Kit

Formula 1: 120 capsule vegetale; Formula 2: 40 capsule vegetale; Formula 3: 60 capsule vegetale

loader
Super Enzymes™ 30tb

30 tablete cu eliberare prelungita (Bi-Layer)

Ultimele produse vizitate

loader
Jarro-Dophilus EPS®

60 capsule vegetale filmate gastrorezistente

Articole recomandate

Sanatate de la A la Z

Concediul de vara este perioada la care visam cu totii intregul an. Fie ca-l planificam sau nu, cu siguranta ne dorim ca...

Comenzile plasate in perioada 18 - 21 august vor fi expediate dupa data de 23 august. In ziua de luni, 21.08.2017 nu se vor prelua comenzile telefonice. Multumim pentru intelegere.