Doar astazi, 29 martie, ai 25% reducere la minim 2 produse Childlife

Extract standardizat

Extractele standardizate sunt izolate din plante care au fost obtinute in asa fel incat contin o cantitate constanta, bine definita, dintr-un anumit compus activ, cu beneficii terape­utice demonstrate.

Acest lucru reprezinta garantia faptului ca produsul are concentratia optima de substante active, in fie­care capsula sau lot, ca este purificat (nu contine constituenti nedoriti, impuritati), certificand cali­tatea, eficienta si siguranta administrarii produsului. Extrasul este mult mai intens, mai eficient si mai rapid absorbit de organism, avand beneficii net superi­oare fata de o simpla pulbe­re din plante.

In general, pentru a se obtine un extract standardizat se consuma cantitati foarte mari de planta, de regula intre 40-50 de ori echivalentul in planta neprelucrata, in unele cazuri ajungandu-se chiar si la rapoarte de sute de ori, in functie de gradul de standardizare si de procentajul de substanta activa existent in planta bruta. De aceea, un produs va fi mai scump cand este nevoie de cantitati mari de planta pentru a se obtine o capsula continand extractul standardizat in doza terapeutica recomandata.

Cititi cu atentie eticheta pentru a identifica extractele standardizate.