-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Trei metode sa previi colicile bebelusului

Trei metode sa previi colicile bebelusului

Plansul bebelusului este simptomul general pentru tot felul de probleme de sanatate, iar proaspetii parinti ii gasesc cu greu o interpretare adecvata. Exista insa cateva semne suplimentare, care pot da indicii despre afectiunile de care cei mici sufera in mod frecvent, inainte sa invete vorbirea. Iata cand este vorba despre colici si ce poti face ca bebelusul tau sa nu sufere din cauza lor.

Cuprins

Alaptarea mentine bacteriile bune
Dieta mamei conteaza
Suplimentele naturale iti vin in ajutor

Alaptarea mentine bacteriile bune

Abdomenul umflat si tare la atingere, plansul pentru mai mult de trei ore pe zi, timp de cel putin o luna de zile, de obicei la o jumatate de ora dupa ce copilul este hranit, poate indica prezenta colicilor. De asemenea, bebelusul ar putea suferi din cauza colicilor daca are tendinta sa-si ridice picioarele spre stomac, este balonat si nu se linisteste daca primeste suzeta. Cea mai simpla si mai fireasca metoda prin care se previn coliocile bebelusului este alaptarea. Acest lucru este dat de faptul ca alaptarea mentine bacteriile bune din intestinele bebelusului si previne colicile care apar, in general, cand incepe diversificarea alimentara.

Dieta mamei conteaza

Daca alaptati si observati ca bebelusul este mai agitat si plange mai mult in zilele in care mancati anumite alimente, atunci ar trebui sa va adaptati dieta. Sunt anumite componente din alimente care trec in laptele matern si care cresc sensibilitatea bebelusilor la formarea colicilor. De exemplu produsele lactate precum laptele, branza, iaurtul, pot fi vinovate de intensificarea colicilor bebelusului. In aceste situatii este indicat sa scoateti respectivul aliment din dieta. Ca o regula generala, mancarurile picante, usturoiul, cofeina si alcoolul, consumate de mama, sunt in topul alimentelor care pot genera colici bebelusului alaptat.

Suplimentele naturale iti vin in ajutor

Desi contin probiotice, lactatele pe care adultii le iau pentru a-si echilibra flora intestinala nu sunt o solutie si pentru bebelusi. Suplimentele naturale cu probiotice si prebiotice pot fi insa aliatii tai in lupta cu colicile bebelusului. Produsul 100% natural Baby`s Jarro-Dophillus +Fos si Gos, 71 g pudra, este un simbiotic de ultima generatie, pentru reglarea florei intestinale a bebelusilor. Contine 3 miliarde de bacterii probiotice, pentru o populare optima a florei microbiene, 6 tulpini patentate, 4 Bifidobacterium si 2 Lactobacillus, pentru actiune eficienta pe cat mai multe tipuri de agenti patogeni, doua tipuri de prebiotice, FOS si GOS, care actionaza inclusiv la nivelul colonului. Produsul Baby`s Jarro-Dophillus +Fos si Gos se poate administra inca din prima zi de viata. Produsul ajuta la prevenirea colicilor si se administreaza ca adjuvant in dezechilibrul florei microbiene intestinale la nou-nascuti si la copiii mici. Se administreaza si in reducerea manifestarilor si recurentei infectiilor digestive, urinare, pulmonare, cutanate, tratamentul cu antibiotice. Produsul ajunge pana la 71 de zile de administrare.

Produse recomandate


  • flacon cu 71 g pu...
    Pret obisnuit
    150,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare