❤️De dragobete ai 24% reducere la cos de minim 350 lei

Consumam mai putine calorii dar greutatea creste

Consumam mai putine calorii dar greutatea creste

O cercetare realizata in Anglia a aratat ca, desi englezii sunt mai receptivi si aplica mai des sfaturile privind alimentatia sanatoasa, greutatea corporala este in continua crestere. Cauza? Cercetatorii considera ca este vorba despre lipsa activitatii fizice constante.

Potrivit studiului, englezii consuma acasa mai putine grasimi, zahar si alcool, au redus cantitatea de alimente prajite si opteaza adesea pentru variante mai sanatoase, cum sunt laptele degresat, cerealele sau pestele. Cu toate acestea, primesc inca un aport ridicat de calorii atunci cand cineaza in oras, provenind din preparate tip fast food. In plus, au slujbe mai putin solicitante fizic si fac mai putina miscare.

In medie, un englez consuma astazi cu 600 mai putine calorii zilnic decat acum 30 de ani si cantareste cu aproximativ 15 kilograme mai mult. Pe langa activitatile fizice mai reduse, cercetatorii considera ca un alt factor care a contribuit la cresterea in greutate este dificultatea de a mentine o greutate optima, constanta, pe masura ce inainteaza in varsta. O ipoteza in acest caz este faptul ca persoanele de varsta mai inaintata sunt afectate in mai mare masura de efectele alimentatiei bogate in grasimi, zahar si procesate excesiv.

Produse recomandate


 • Pret obisnuit
  109,00 lei
 • 60 capsule vegetale
  Pret obisnuit
  83,00 lei
 • 30 capsule vegetale
  Pret obisnuit
  202,00 lei
 • 60 capsule vegetale
  Pret obisnuit
  184,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare