Doar astazi, 29 martie, ai 25% reducere la minim 2 produse Childlife

Argintul coloidal, dusmanul agentilor patogeni

Argintul coloidal, dusmanul agentilor patogeni

Stim cu totii pericolul pe care il reprezinta rezistenta la antibiotic a patogenilor. Infectiile pot ajunge de necontrolat, fiindca se pot agrava si pot invada tot organismul daca se instaleaza rezistenta agentilor patogeni la antibiotice. De aceea, se recomanda prudenta in folosirea antibioticelor si pauze lungi, de pana la 6 luni intre aceste tratamente pentru a evita situatiile neplacute. Iar temuta rezistenta la antibiotice nu este singurul pericol. Distrugerea florei bacteriene “bune” care populeaza organismul este tot un efect al consumului de antibiotice, iar dezechilibrele care pot aparea din aceste motiv pot conduce la diverse probleme de sanatate.

Alternativa lipsita de astfel de riscuri este utilizarea argintului coloidal, un antibiotic natural, care are efect de preventie in privinta infectiilor. Mai exact, argintul actioneaza ca un catalizator care fura oxigenul bacteriilor, virusurilor si ciupercilor, prin urmare acestea se sufoca, dar fara ca argintul sa afecteze in mod negativ celule ale organismului uman, ci exclusiv patogenii.

Cuprins

Se foloseste din anii ‘30
Cum actioneaza?
Cum alegi produsul cu argint coloidal potrivit?

Se foloseste din anii ‘30

Argintulul coloidal se foloseste din anii ‘30 pentru proprietatile sale antiinfectioase. Dar primele cercetari care au demonstrat efectul pozitiv al argintului coloidal au fost facute in anii ’70 de medicul Robert O. Becker, autorul lucrarii “The Body Electric”. Acesta a observat ca ionii de argint favorizeaza cresterea osoasa si ca distrug bacteriile din jur. Intr-un articol din martie 1978 al revistei Science Digest, Robert O. Becker preciza ca “Argintul este un medicament minune fiindca antibioticele ucid cam jumatate de duzina de agenti patogeni, pe cand argintul coloidal ucide 650 de astfel de agenti patogeni”. La finalul articolului medicul Carl Moyer, de la Universitatea Washington, departamentul de chirurgie, spunea ca ”argintul este cel mai eficient antibiotic pe care il avem in prezent”.

Cum actioneaza?

Prezenta argintului colidal langa un virus, ciuperca sau bacterie patogena inactiveaza enzimele responsabile cu metabolismul oxigenului. Prin urmare, in cateva minute, patogenii “se sufoca” si mor, apoi sunt eliminati din organism de sistemul imunitar si de sistemul de drenare limfatica. Foarte interesant este ca argintul coloidal actioneaza doar asupra patogenilor, bacteriile prietenoase sau bune din organism nu au de suferit si nici celulele organismului nostru fiindca au un alt sistem de metabolizare a oxigenului.

Argintul coloidal, administrat oral este absorbit foarte rapid in corp, inca de la contactul cu mucoasa bucala. Foarte eficient, acesta incepe sa actioneaze, iar multi specialisti recomanda administrarea de argint coloidal in scop preventiv, pentru a oferi protectie impotriva agentilor infectiosi. De asemenea, in caz de arsuri minore, argintul coloidal grabeste vindecarea si reduce riscul de infectii la nivelul ranilor.

Cum alegi produsul cu argint coloidal potrivit?

De calitatea produselor cu argint coloidal depinde eficienta acestora. Prin urmare, trebuie sa alegeti doar acele produse originale, cu formule patentate si standardizate, care ofera maximum de siguranta si de eficienta la administrare. Produsul First Defense se recomanda ca antibiotic natural in terapiile complementare pediatrice si contine argint coloidal, o suspensie de microparticule (cu dimensiunea de 0.001 microni, incarcate cu sarcina electrica pozitiva) in apa deionizata, cu efect puternic antibacterian, antiviral, antifungic, antiparazitar pe mai mult de 650 tipuri de agenti patogeni. Organismele patogene nu dezvolta rezistenta la argintul coloidal, acesta putand fi considerat un sistem imunitar secundar. Produsul este stimulator al imunitatii specifice si nespecifice, reduce timpul de recuperare dupa toate tipurile de infectii bacteriene si virale, are efect antioxidant deoarece ionii de argint neutralizeaza radicalii liberi si, in plus, este bactericid si bacteriostatic.

Produse recomandate


  • Pret obisnuit
    123,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare