Doar astazi, 29 martie, ai 25% reducere la minim 2 produse Childlife

Aloe Vera, hidratant pentru piele si detoxifiant

Aloe Vera, hidratant pentru piele si detoxifiant

Gelul din frunzele de Aloe Vera se foloseste de sute de ani pentru rolul sau hidratant si pentru faptul ca favorizeaza vindecarea pielii. De asemenea, planta s-a folosit dintotdeauna si ca remediu pentru constipatie. Analizele plantei au aratat ca aceasta contine aminoacizi, minerale, vitamine, enzime, proteine, polizaharide si componente biostimulatoare, toate benefice sanatatii.

Cuprins

Cand ai nevoie de Aloe Vera?
Sunt indicate extractele standardizate

Cand ai nevoie de Aloe Vera?

Pielea este organul rasfatat si ingrijit cu Aloe Vera din timpuri vechi, datorita puterii mari de hidratare si a efectului de catifelare avut asupra tegumentului. Pe termen lung, utilizarea gelului cu Aloe Vera ajuta la mentinerea tineretii pielii, intrucat substantele active din planta incetinesc schimbarile degenerative ale pielii si stimuleaza productia de colagen si de elastina.

Literatura de specialitate nominalizeaza cateva afectiuni ale pielii in care utilizarea de Aloe Vera are efect benefic. Studii observationale sugereaza ca gelul de Aloe Vera este eficient in a atenua simptomele in psoriazis, seboree, matreata, arsuri minore si in caz de leziuni superficiale ale pielii. De asemenea, gelul de Aloe Vera atenueaza disconfortul produs de arsuri solare dar si pe cel specific eruptiilor herpetice. Aplicat local, gelul de Aloe Vera are actiune dezinfectanta, antiseptica, antiinflamatoare, calmanta si analgezica. Administrat intern acesta este biostimulator, tonic si contribuie la intarirea sistemului imunitar dar si la detoxifierea organismului.

Cele mai frecvente, gelul si sucul de Aloe Vera, administrate oral, sunt folosite pentru efectul laxativ, fiind indicate in tulburarile de tranzit, dar si ca adjuvanti in curele de detoxifiere si de slabire. Datorita calitatilor detoxifiante si antioxidante, gelul de Aloe Vera administrat oral se foloseste si pentru a reduce din efectele negative ale radioterapiei sau in cazul unor boli cronice precum diabetul, situatie in care administrarea Aloe Vera scade nivelul de glucoza din sange. De asemenea, gelul de Aloe reduce si nivelul de colesterol.

Sunt indicate extractele standardizate

Aloe Vera Gel & Juice cu Aloe Polymax™, 1000 ml de la Secom®, asociaza suc si gel de aloe vera si extract standardizat de polizaharide Aloe PolyMax™. Polizaharidele potenteaza efectele benefice ale substantelor active ale Aloe Vera. In plus, Aloe Vera Gel & Juice de la Secom® are o puritate superioara de 99,7% si proprietati care ajuta la detoxifiere la nivel hepatic si sanguin. Efectele pozitive se pot observa si la nivelul pielii. Aplicat local, Aloe Vera Gel & Juice are efect cicatrizant, antiinflamator, antiviral, antifungic si antibacterian. Administrat intern, produsul are rol hepatoprotector, detoxifiant si contribuie la reducerea simptomatologiei in tulburarile de tranzit intestinal.

Produse recomandate


  • Pret obisnuit
    122,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare