DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Acceptarea problemelor poate creste speranta de viata

Acceptarea problemelor poate creste speranta de viata

Modalitatea in care ne raportam la stres si la problemele cu care ne confruntam poate influenta durata de viata, conform unui studiu publicat in “Brain, Behavior and Immunity”. Cercetatorii considera ca abordarea calma a situatiilor stresante si acceptarea greselilor facute poate prelungi durata de viata.

Analiza a fost condusa de oameni de stiinta din cadrul Brandeis University din New York. Acestia au observat ca persoanele care sunt mai linistite in privinta propriilor greseli si le accepta mai usor sunt mai putin expuse riscului unor raspunsuri biologice cauzate de stres similar bolilor sau ranilor. De asemenea, cercetatorii au observat ca acest tip de persoane pot trece mai usor peste o neintelegere si nu se lasa afectati de probleme pentru o perioada foarte lunga de timp.

Studiul a cuprins un esantion de 41 de participanti care au fost chestionati pentru a se identifica in ce masura sunt acestia ingaduitori sau nu fata de propriile erori. Subiectii si-au expirmat acordul sau dezacordul fata de afirmatii precum “Incerc sa fiu intelegator si rabdator cu privire la aspectele personalitatii mele pe care nu le agreez”, “Dezaprob si analizez propriile defecte si comportamente inadecvate”. In cea de a doua parte a studiului a fost analizata reactia organica a subiectilor in raport cu diverse situatii stresante, in special a nivelului de IL-6, un agent inflamator legat de stres. Rezultatele au aratat ca persoanele mai putin tolerante fata de sine erau mai expuse riscului de afectiuni favorizate de stres cu efecte grave asupra sanatatii.

Produse recomandate


 • flacon cu 100 cap...
  Pret obisnuit
  80,00 lei
 • 60 tablete RapidS...
  Pret obisnuit
  87,00 lei
 • 50 capsule vegetale
  Pret obisnuit
  80,00 lei
 • 60 capsule vegetale
  Pret obisnuit
  105,00 lei
 • 30 tablete ActivT...
  Pret obisnuit
  76,00 lei
 • 60 capsule vegetale
  Pret obisnuit
  110,00 lei
 • 100 capsule vegetale
  Pret obisnuit
  77,00 lei
 • 30 capsule vegetale
  Pret obisnuit
  91,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare