Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Promotii Secom

Antreneaza-ti memoria, concentrarea si atentia cu Secom®

antreneaza-ti-memoria-concentrarea-si-atentia-cu-secom

Antreneaza-ti memoria, concentrarea si atentia cu Secom®! In luna Mai iti oferim 20% reducere la oricare 2 produse comandate din gama sistemului nervos. Produsele participante sunt semnalate in campanie.

Promotia este valabila in perioada 1 mai - 31 mai 2017 in magazinele Secom® si pe www.secom.ro, nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii active sau cu discountul cardului de fidelitate. Reducerea se aplica in cos, doar daca se comanda minim doua produse din campanie.

Portofoliul Secom® cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale, realizate de producatori cu renume mondial, care acopera toate ariile terapeutice, precum si o linie speciala de produse naturale pentru frumusete. Produsele Secom® se disting prin materia prima de calitate superioara, formulele inovative si originale, concentratiile optime de ingrediente active. Portofoliul Secom® include vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii si o gama de fito-dermatocosmetice.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.

Promotie valabila in perioada: 01-05-2017 - 31-05-2017

Citeste

Oricand pregatit de miscare cu pachetele speciale

oricand-pregatit-de-miscare-cu-pachetele-speciale

Beneficiezi de 50% reducere pentru al doilea produs la pachetele speciale de mai jos.
Profita de un plus pentru sanatate!

Promotia este valabila pe secom.ro in limita stocului disponibil.

Oferta este valabila si in reteaua de magazine Secom® din Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi, Ploiesti, Sibiu, Cluj-Napoca si Timisoara. Detalii despre magazinele Secom® aici.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Promotie valabila in perioada: 19-01-2017 - 31-05-2017

Citeste

Produse Secompedia

produse-secompedia

Sanatatea se invata din copilarie!

Iti oferim cadou o enciclopedie din colectia SECOMpedia® la achitia unui produs de pediatrie aflat in campanie. Descopera in magazinele Secom si pe secom.ro pachetele speciale SECOMpedia®.

Promotie valabila in perioada: 16-05-2017 - 31-12-2017

Citeste

Unde ne gasesti

Deschide harta: