Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Promotii Secom

-20% la produsele pentru ingrijirea tenului de la Andalou

20-la-produsele-pentru-ingrijirea-tenului-de-la-andalou

In perioada 20 - 31 august 2017 cumpara online produse pentru ingrijirea tenului de la Andalou Naturals si beneficiezi de 20% reducere doar pe secom.ro.

Oferta este valabila doar in magazinul online www.secom.ro si nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale, pachete cu pret special si nu se aplica discountul cardului de fidelitate.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.

Promotie valabila in perioada: 20-08-2017 - 31-08-2017

Citeste

Campanie Retail magazine Secom® 1-31 august 2017

campanie-retail-magazine-secom-1-31-august-2017

Produsele de frumusete Andalou iti aduc 20% reducere la suplimentele Secom®

In perioada 1-31 august 2017, in magazinele din retailul propriu Secom® se desfasoara urmatoarea campanie: in perioada Campaniei, trebuie sa achizitionati un produs din gama de suplimente si un produs din gama cosmetice Andalou, produse participante la promotie din magazinele Secom®.
In momentul achitarii contravalorii produselor achizitionate, veti primi o reducere de 20% pentru ambele produse achizitionate, reducere aplicabila pe bonul fiscal/factura fiscala. Reducerea de 20% va fi aplicata produselor cu valoarea cea mai mare de pe bonul de casa. In cazul in care pe bonul de casa sunt prezente mai mult de 2 produse, reducerea se va aplica doar pentru 2 dintre acestea, cele cu valoarea cea mai mare.

Reducerea oferita in cadrul Campaniei nu se cumuleaza cu reducerea acordata prin intermediul cardului de fidelitate.

Discountul nu se ofera pentru produsul Tien Hsien Liquid si nici pentru produsele din Anexa 1 din Regulamentul campaniei. Campanie nu se cumuleaza cu alte oferte si nu se aplica pachetelor speciale.

Regulamentul campaniei poate consultat aici.

Promotie valabila in perioada: 01-08-2017 - 31-08-2017

Citeste

Descopera gama Beauty2Go de la Andalou Naturals!

descopera-gama-beauty2go-de-la-andalou-naturals

Produsele Mini Andalou sunt usor de utilizat atunci cand pleci in vacanta, calatoresti, mergi la sala sau esti pe fuga. Disponibile intr-un format practic de 50 de ml, mini-produsele Andalou sunt ideale si cand vrei sa testezi un produs si vrei sa te asiguri ca ti se potriveste.

Get Started Kits contin 5 produse esentiale de ingrijire, pentru o rutina completa si in vacanta. Produsele sunt o solutie practica cand suntem in cautarea gamei care ni se potriveste, dar si pentru cand suntem in deplasare sau dorim sa oferim un cadou unei persoane dragi.

Bureteii konjac iti ofera o exfoliere delicata si eficienta. Suficient de blanzi pentru utilizare zilnica, bureteii konjac se pot folosi impreuna cu produsul de curatare preferat. Inainte de utilizare, buretelul se inmoaie in apa calda, iar apoi se stoarce delicat si se usuca complet.

Daca ai doar 10-20 de minute la dispozitie, incearca mastile celulozice cu efect instant, ce redau vitalitatea si tonusul tenului! Mastile contin un serum delicat distribuit pe un suport de fibre celulozice ecologice.

Promotie valabila in perioada: 07-07-2017 - 01-11-2017

Citeste

Oricand pregatit de miscare cu pachetele speciale

oricand-pregatit-de-miscare-cu-pachetele-speciale

Beneficiezi de 50% reducere pentru al doilea produs la pachetele speciale de mai jos.
Profita de un plus pentru sanatate!

Promotia este valabila pe secom.ro in limita stocului disponibil.

Oferta este valabila si in reteaua de magazine Secom® din Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi, Ploiesti, Sibiu, Cluj-Napoca si Timisoara. Detalii despre magazinele Secom® aici.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Promotie valabila in perioada: 19-01-2017 - 31-08-2017

Citeste

Produse Secompedia

produse-secompedia

Sanatatea se invata din copilarie!

Iti oferim cadou o enciclopedie din colectia SECOMpedia® la achitia unui produs de pediatrie aflat in campanie. Descopera in magazinele Secom si pe secom.ro pachetele speciale SECOMpedia®.

*Enciclopediile Secompedia se acorda in limita stocului disponibil.

Promotie valabila in perioada: 16-05-2017 - 31-12-2017

Citeste

Unde ne gasesti

Deschide harta:
Comenzile plasate in perioada 18 - 21 august vor fi expediate dupa data de 23 august. In ziua de luni, 21.08.2017 nu se vor prelua comenzile telefonice. Multumim pentru intelegere.