Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Promotii Secom

Oricand pregatit de miscare cu pachetele speciale

Beneficiezi de 50% reducere pentru al doilea produs la pachetul MSM 750mg, ALIVE!™ (fara fier adaugat) si SystemWell® Ultimate Immunity™.
Profita de un plus pentru sanatate!

Promotia este valabila pe secom.ro in limita stocului disponibil.

Oferta este valabila si in reteaua de magazine Secom® din Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi, Ploiesti, Sibiu, Cluj-Napoca si Timisoara. Detalii despre magazinele Secom® aici.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Promotie valabila in perioada: 2017-01-19 - 2017-04-30

Citeste

Reducere 25 lei la cumparaturi in valoare de peste 250 lei

Iti rasplatim grija pentru sanatate!
Ai 25 lei reducere la cumparaturi de peste 250 de lei!

Primavara aduce cu sine o serie de provocari si pentru sanatate. Fie ca este vorba despre racelile care ne pot da usor planurile peste cap, sau despre afectiuni mai vechi, ai grija de sanatate si ofera-i un suport de incredere.

La Secom® iti rasplatim grija pentru sanatate si-ti oferim 25 de lei reducere la cumparaturi de peste 250 de lei.
Ai grija de sanatatea intregii familii si ofera-le sustinerea produselor naturale de la Secom®!
Promotia este valabila in perioada 1 aprilie - 30 aprilie 2017 doar la cumparaturile efectuate pe www.secom.ro, include discountul aplicat pentru cardul de fidelitate, dar nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii active. Reducerea se aplica la finalizarea comenzii, daca valoarea acesteia depaseste 250 de lei.

Portofoliul Secom® cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale, realizate de producatori cu renume mondial, care acopera toate ariile terapeutice, precum si o linie speciala de produse naturale pentru frumusete. Produsele Secom® se disting prin materia prima de calitate superioara, formulele inovative si originale, concentratiile optime de ingrediente active. Portofoliul Secom® include vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii si o gama de fito-dermatocosmetice.

Detalii despre campanie la telefonul: 0720873888.

Promotie valabila in perioada: 2017-04-01 - 2017-04-30

Citeste

Unde ne gasesti

Deschide harta: