Prin programul de fidelitate Secom® primesti:

3%

discount

incepand cu prima achizitie

5%

discount

pentru achizitii cumulate de peste 1000 lei

7%

discount

pentru achizitii cumulate de peste 1500 lei

Secom® incurajeaza tratarea corpului ca un intreg prin folosirea principiilor de tratament ale medicinei integrative.

Alegand Secom®

ai certitudinea ca ai optat pentru unele dintre cele mai avansate solutii naturale pentru sanatate si frumusete.

Fie ca iti doresti suport in preventie si in tratamente complementare pentru diverse afectiuni, dar si pentru mentinerea unui stil de viata sanatos, cardul de fidelitate Secom® iti aduce preturi speciale la produsele obtinute din surse naturale din portofoliul Secom®.

Adreseaza-te consultantilor din magazin pentru mai multe informatii sau consulta regulamentul online.

Beneficii online si offline

Ai posibilitatea de a avea aceleasi beneficii asociate contului de client secom.ro si in magazinele Secom®. In acelasi timp, pe baza cardului de fidelitate, achizitiile din magazinele Secom® vor putea fi cumulate cu achizitiile online prin site-ul secom.ro, acestea intrand in calculul valorii cumulate a achizitiilor ce determina pragurile de discount aferente programului de fidelizare.

Cardurile emise pe secom.ro sunt in format virtual, constand intr-o serie numerica atasata contului din site. Aceasta serie este valabila si in magazinele fizice.

Cardului secundar atasat (card “pui”)

Cineva drag tie poate beneficia de avantajele cardului de fidelitate prin intermediul cardului secundar atasat (card 'pui'). In acelasi timp cumparaturile din magazinele Secom® pentru care s-a folosit cardul secundar sunt si ele luate in calcul la calculul pragurilor de discount.

* cardul ''pui'' este valabil doar pentru cardurile fizice, emise in magazinele Secom. Acesta nu contine o serie numerica si poate fi doar scanat in magazine. Pentru cardul virtual (emis in online) nu se aloca cardul ''pui''.