DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Nutrientii de care avem nevoie pentru un tonus energetic ridicat

Nutrientii de care avem nevoie pentru un tonus energetic ridicat

Toamna organismul depune eforturi mari pentru a se adapta la schimbarile din mediul inconjurator, iar atunci cand resursele sale nu sunt suficiente ne simtim slabiti, obositi si lipsiti de energie. In plus, ritmul alert al vietii si provocarile mediului urban ne cer in permanenta un nivel cat mai ridicat de energie. Acum avem un aliat de incredere pentru un tonus energetic de invidiat: produsul natural Alive!™ (fara fier). Mai mult decat un complex de vitamine si minerale, Alive!™ (fara fier) contine peste 130 de nutrienti necesari pentru functionarea optima a organismului: 29 de vitamine si minerale, 18 aminoacizi, 10 acizi grasi Omega-3/6/9, 16 antioxidanti, 49 de extracte vegetale si 12 enzime digestive.

Cuprins

Ce fac vitaminele si mineralele pentru organismul nostru
Care sunt avantajele produsului natural Alive!™ (fara fier)

Ce fac vitaminele si mineralele pentru organismul nostru

Vitaminele sunt componente organice naturale fara de care organismul nu ar putea functiona in conditii optime si pe care nu le poate sintetiza, fiind nevoie sa le procure din exterior. Mineralele sunt substante anorganice cu rol esential in formarea tesuturilor si in asigurarea echilibrului biologic si fiziologic al organismului. Impreuna, vitaminele si mineralele ajuta la intarirea sistemului imunitar, sustin activitatea de crestere si dezvoltare a organismului si ajuta organele sa isi indeplineasca functiile in mod corespunzator. Spre exemplu, vitaminele din grupa B, prezente in compozitia produsului natural Alive!™ (fara fier) ajuta la transportul si metabolizarea carbohidratilor, proteinelor si grasimilor si, in asociere cu minerale esentiale precum cuprul si cromul, ajuta la formarea acidului ATP (adenozintrifosfat), care este implicat in procesul generarii si conversiei energiei la nivel celular.

Care sunt avantajele produsului natural Alive!™ (fara fier)

Acest produs contine cei mai eficienti nutrienti din legume si fructe, extrasi in urma unui proces realizat la temperaturi foarte scazute, pentru a conserva toate proprietatile lor extraordinare. Datorita tehnologiei avansate folosite la fabricarea produsului Alive!™ (fara fier), nutrientii din acesta se absorb in sange in mai putin de 20 de minute, de 5 ori mai repede decat in cazul altor produse similare, pentru ca noi sa beneficiem imediat de un aport energetic sporit.
Alive!™ (fara fier) are efect antioxidant de patru ori mai puternic decat alte produse similare prezente pe piata din Romania, ajutandu-ne organismul sa lupte eficient impotriva radicalilor liberi. Pe langa vitamine si minerale, Alive!™ (fara fier) contine 12 enzime digestive care ajuta la asimilarea a cat mai multor nutrienti din alimentele pe care le consumam. De asemenea, din compozitia produsului fac parte si acizii grasi esentiali Omega-3/6/9 cu rol crucial in functionarea optima a sistemelor cardiovascular si nervos.
Toate ingredientele din acest produs sunt testate in laborator pentru asigurarea celui mai inalt grad de puritate si eficienta.

Termenele stranse de la birou si dorinta de a avea o viata sociala echilibrata nu mai reprezinta acum obiective imposibil de realizat.
Alive!™ (fara fier) face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

Produse recomandate


  • Pret obisnuit
    76,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare