📢Ultima zi cu 15% reducere la achizitii de min. 200 de lei

Alive, sursa ta de energie primavara

Alive, sursa ta de energie primavara

Cuprins


Astenia, problema fiecarei primaveri
Incarca-te cu energie cu Alive!™ (fara fier)!

Invariabil, fiecare inceput de primavara ne surprinde cu o lista mare de proiecte, deadline-uri si responsabilitati. Ne punem speranta ca zilele frumoase si mai lungi ne vor da forta necesara sa rezolvam mai rapid sarcinile de la birou, sa fim mai creativi, sa iesim mai mult cu cei mici, sa facem cateva drumetii sau pur si simplu sa ne ocupam mai mult de pasiunile noastre. Insa, odata ce primavara isi intra in drepturi, lucrurile nu stau chiar asa precum ne-am dori. Ne miscam mult mai greu, suntem in permanenta obositi si cu dispozitia la pamant si niciodata nu gasim energia necesara de a face ceea ce ne-am propus. Intram astfel intr-un cerc in care nicidecum nu reusim sa atingem ceea ce ne-am dori si nu gasim o explicatie logica pentru starea proasta care ne domina.

Astenia, problema fiecarei primaveri

Astenia este o problema cu care fiecare dintre noi se confrunta in anotimpurile de tranzitie. Aceasta se caracterizeaza prin slabiciune, epuizare, lipsa de energie, somnolenta, scaderea capacitatii de concentrare, semne prin care organismul ne spune ca are nevoie de o perioada de adaptare. Dupa lunile de iarna, organismul nostru este mai vulnerabil la schimbarea raportului lumina-intuneric, este slabit ca urmare a deficitului de minerale si vitamine din alimentatie si a lipsei de miscare. In plus, pe acest fundal, primavara ne confruntam si cu un dezechilibru imunitar, organismul nostru fiind mult mai sensibil la virusii care provoaca diverse infectii respiratorii. Instabilitatea vremii reprezinta un fundal propice dezvoltarii si raspandirii virusilor iar imunitatea noastra este prea slabita sa faca fata acestora. De aceea racelile se instaleaza repede, perioada de recuperare fiind mai indelungata.

Incarca-te cu energie cu Alive!™ (fara fier)!

Fiti proactiv si oferiti un suport organismului inainte ca acesta sa dea semne de oboseala. Ajutati-l cu un complex de nutrienti pentru a se adapta mai usor. Alive!™ (fara fier) este un Mega-Nutrient, cu 133 de nutrienti esentiali din surse naturale care va ajuta sa corectati carentele de nutrienti si va ofera o doza sustinuta de energie. Alive!™ (fara fier) contine 29 vitamine si minerale, 37 de extracte din fructe, legume si plante verzi, 12 enzime digestive, 10 acizi grasi Omega 3/6/9, 12 extracte din ciuperci medicinale, 15 antioxidanti si 18 aminoacizi. Acestia se absorb in circuitul sangvin in mai putin de 30 de minute, oferindu-ti doza de energie pentru intreaga zi. In plus, formula special conceputa contribuie si la intarirea sistemului imunitar, oferindu-ti protectie in lupta cu racelile de sezon.

Alive!™ (fara fier) poate fi un bun suport si atunci cand astenia si-a intrat deja in drepturi. Acesta contribuie la reglarea metabolismului energetic normal, reducerea oboselii si extenuarii si reglare a mecanismelor de functionare a sistemului imunitar.

Si inca ceva. Adoptati un regim de viata “Alive!” care sa cuprinda:
  • Miscare – faceti activitati sportive in aer liber, iesiti in parc, faceti drumetii.
  • Adaugati in dieta alimente specifice primaverii – mergeti la piata si achizitionati cat mai multe verdeturi si legume. Este sezonul urzicilor, ridichilor si a steviei. Bucurati-va de gustul proaspat al acestor alimente, dar si de beneficiile lor nutritionale.
  • Odihniti-va – respectati-va orele de somn. Sapte-opt ore de somn va vor ajuta sa va recuperati repede dupa efortul intelectual si va redau starea de bine, pregatindu-va pentru o zi frumoasa.
  • Creati-va momente frumoase alaturi de cei apropiati. Organizati impreuna iesiri, faceti-va mici surprize, vizitati-va prietenii. Toate aceste activitati va vor ajuta sa va mentineti starea de bine.
Bucurati-va de primavara cu Alive!™ (fara fier), sursa de energie si imunitate pentru zile de primavara cu multe realizari!

Produse recomandate


  • Pret obisnuit
    73,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare