Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

SYSTEMWELL® Ultimate Immunity™ 30tb* 2 - 50% DISCOUNT LA AL 2-LEA PRODUS

60 tablete
( 1 recenzie )

Sustine componentele sistemului imunitar: circulator, limfatic, respirator, epidermic, sistemic, celular si digestiv. Cand aceste sisteme imunitare sunt in armonie, apararea organismului este perfecta.

  • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
    Cost transport 15 lei (pentru comenzi mai mici de 200 lei).
  • Comenzile vor fi livrate in 24-48 de ore de la primirea acestora. Poti opta sa ridici produsele si din magazinele Secom®
Disponibilitate: In stoc
61.50lei
Pret cu tva.
Adauga in cos
Pret cu tva.

Avantaje

  • formula complexa cu peste 30 de ingrediente: vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicinale, probiotice si prebiotice
  • ajunge pana la 60 de zile de administrare

Sistemul circulator: prin intermediul sangelui, celulele imunitare sunt transportate spre zonele de inflamatie sau de infectie din organism. Celulele imunitare ataca si neutralizeaza invadatorii prin eliberarea enzimelor cu rol protector.

Compozitie (Per 3 tablete)

Intretinere: cate 1-2 tablete/zi cu 200ml de apa.
Intensiv: cate 3 tablete de 1-2 ori/zi cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Contraindicatii

A nu se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor diagnosticate cu probleme de coagulare sau care administreaza anticoagulante, cu o saptamana inainte sau dupa orice interventie chirurgicala, persoanelor cu boli autoimune sau infectate cu HIV. A se administra persoanelor diagnosticate cu diabet, afectiuni ale rinichilor, hipertensiune arteriala doar la recomandarea unui specialist. A se administra cu precautie in cazul persoanelor cu alergii la plante din familia Asteraceae (Ambrosia [Ambrozie]).

Adauga un comentariu

Cate stele ii acorzi acestui produs?

( 1 recenzie )

Braca

2019-02-02

Forte bun! Am diabet si am nevoie de ceva care sporeste imunitate! Folosesc trei ani in peroda gripei cu succes.

Secom®

2019-02-05

Bună ziua,

Vă mulțumin pentru feedback-ul dumneavoastră și pentru interesul acordat produselor noastre!

Datele prezentate nu substituie sfatul unui medic si nici informatiile suplimentare prezentate pe eticheta/prospectul produselor. Prezenta recomandare este elaborata pe baza informatiilor primite din partea dvs. si nu presupune intreruperea administrarii unui eventual tratament alopat fara a va consulta cu medicul dvs. curant.

Ultimele produse vizitate