Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Super Rhodiola™ 500mg

60 capsule vegetale
( 12 recenzii )

Sustine functiile organismului, ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic si imunitar.

  • Ajunge pana la 60 de zile de administrare.
  • Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
  • Comenzile vor fi livrate in 24-48 de ore de la primirea acestora. Poti opta sa ridici produsele si din magazinele Secom®
Disponibilitate: Nu e in stoc
112.00lei
Pret cu tva.

Avantaje

  • extract standardizat din radacina de Rhodiola rosea, 500mg/capsula
  • garantat 3% rozavine si 1% salidrozide
  • sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane
  • ajunge pana la 60 de zile de administrare

Rhodiola, numita si „radacina de aur” sau „radacina arctica”, este considerata o planta sacra. Dioscoride, medic, farmacolog si botanist grec o mentiona in Materia Medica, in anul 77 i.H., ca avand proprietati de stimulare a vigorii, longevitatii, potentei sexuale si a abilitatii cognitive. Planta creste in regiunile arctice ale Europei si Asiei. Primele studii stiintifice rusesti si scandinave, incepute in 1960, au confirmat proprietatile pentru care Rhodiola rosea este folosita de peste 2000 de ani.

  • cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres metabolic (fluctuatii ale glicemiei, colesterolului, tensiunii arteriale, reducerea masei musculare si osoase, scaderea imunitatii, disfunctii hormonale):

»» modularea nivelului cortizolului prin imbunatatirea functiei corticosuprarenalei fara feedback negativ pe axa hipotalamus - hipofiza - suprarenale - tiroida - gonade

  • cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres psihic (capacitate scazuta de concentrare si memorare, tulburarii emotionale):

»» imbunatatirea functiilor sistemului nervos

»» mentinerea nivelului serotoninei si dopaminei:

▪▪ reducerea actiunii enzimelor monoaminoxidaza si catecol-O-metiltransferaza (care degradeaza acesti neurotransmitatori)

▪▪ cresterea permeabilitatii barierei hematoencefalice pentru precursorii serotoninei (triptofan si 5-hidroxitriptofan) si ai dopaminei (tirozina)

»» stimularea metabolismului energetic celular: cresterea productiei de adenozin trifosfat (ATP - nucleotide mitocondriale care stocheaza si transporta energia in celule) si de creatin fosfat (CP) necesara resintezei de ATP

»» cresterea capacitatii de utilizare a oxigenului celular

Compozitie (Per 1 capsula)

Rhodiola
500 mg
(Rhodiola rosea)(extract standardizat din radacina, garantat 15mg [3%] rozavine si 5mg [1%] salidrozide)

Vezi eticheta completa aici.

Cate 1 capsula/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Vezi eticheta completa aici.

Adauga un comentariu

Cate stele ii acorzi acestui produs?

( 12 recenzii )

Iulia

2016-11-10

Excelent acest produs! Ca toate de la secom. Intrebare: Va rog sa imi spuneti pe ce perioada poate fi luat fara pauza acest produs? Multumesc!

Secom®

2016-11-11

Buna ziua, Va ruecomandam sa administrati pe o perioada de maxim 2 luni. Dupa aceasta perioada va recomandam sa faceti o pauza de 2-4 saptamani dupa care puteti sa administrati din nou Super Rhodiola. Va multumim si va dorim multa sanatate!

Eugen

2015-01-27

Am folosit atat Super Rhodiola de Solaray cat si versiunea anterioara, Rhodiola de la Nature's Way. Ambele au avut efecte bune, parca versiunea Nature's Way a fost mai "efectiva". Efectul asupra starii de stress e extraordinara. Iti induce o liniste interioara care-ti permite sa treci mai usor peste fazele de stres, esti mai putin morocanos, viata pare mai frumoasa. Toate astea fara sa te simti sub efectul uni drog. Schimbarea e subtila, dar foarte pozitiva. Recomand tuturor care lucreaza sub stres sau sunt o forma sau alta de depresie.

Costel M

2014-12-24

Am fost intotdeauna adeptul produselor din plante pentru ca nu au efecte negative si este evident ca "realizarile stiintifice" au doar scopul de a imbogati pe cei lacomi. Medicamentele de sinteza ar trebui interzise pentru ca au efecte negative si dau dependenta. RHODIOLA este unul din cele mai eficiente leacuri produse de natura.

roiban

2012-05-23

vrea sa-l incerc deoarece am auzit ca da rezultate bune

iulia

2011-01-10

iau acest produs, aveam tot timpul atacuri de panica, imi era frica sa stau in casa ma simt foarte bine acum, il recomand tuuror. sanatate multa.

Vezi mai multe opinii

Produse complementare

loader
5-HTP

30 tablete filmate gastrorezistente

loader
Black Cohosh 540mg

100 capsule vegetale

loader
Reishi SE 188mg

100 capsule vegetale

loader
Vitex 400mg

100 capsule vegetale

loader
Kudzu 610mg

50 capsule vegetale

loader
Fertility Blend™

100 capsule vegetale

loader
Prostate Blend™

100 capsule vegetale

loader
Maca SE

60 capsule vegetale

loader
Asian Ginseng 560mg

50 capsule vegetale

loader
B-Complex 100

50 capsule vegetale

loader
Adrenal Vitality™

60 tablete ActivTab™

loader
Indole-3 Supreme™

30 capsule vegetale

loader
Ashwagandha SE 500mg

60 capsule vegetale

loader
BroccoMax®

60 capsule vegetale (DRcaps®)

loader
Kelp 550mg

100 capsule vegetale

loader
Fo-Ti 610mg

100 capsule vegetale

Ultimele produse vizitate

loader
Super Rhodiola™ 500mg

60 capsule vegetale

112.00 lei

Articole recomandate

Sanatate de la A la Z

Comparativ cu barbatii, femeile sunt mai predispuse la afectiuni produse de stres. Problemele cu memoria, fluctuatiile d...

Sanatate de la A la Z

Glandele endocrine sunt formatiuni celulare care secreta hormoni cu rolul de a stimula si de a controla activitatea anum...