Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Descopera gama Beauty2Go de la Andalou Naturals!

descopera-gama-beauty2go-de-la-andalou-naturals

Produsele Mini Andalou sunt usor de utilizat atunci cand pleci in vacanta, calatoresti, mergi la sala sau esti pe fuga. Disponibile intr-un format practic de 50 de ml, mini-produsele Andalou sunt ideale si cand vrei sa testezi un produs si vrei sa te asiguri ca ti se potriveste.

Get Started Kits contin 5 produse esentiale de ingrijire, pentru o rutina completa si in vacanta. Produsele sunt o solutie practica cand suntem in cautarea gamei care ni se potriveste, dar si pentru cand suntem in deplasare sau dorim sa oferim un cadou unei persoane dragi.

Bureteii konjac iti ofera o exfoliere delicata si eficienta. Suficient de blanzi pentru utilizare zilnica, bureteii konjac se pot folosi impreuna cu produsul de curatare preferat. Inainte de utilizare, buretelul se inmoaie in apa calda, iar apoi se stoarce delicat si se usuca complet.

Daca ai doar 10-20 de minute la dispozitie, incearca mastile celulozice cu efect instant, ce redau vitalitatea si tonusul tenului! Mastile contin un serum delicat distribuit pe un suport de fibre celulozice ecologice.

Promotie valabila in perioada: 07-07-2017 - 01-11-2017

Unde ne gasesti

Deschide harta:
Comenzile plasate in perioada 18 - 21 august vor fi expediate dupa data de 23 august. In ziua de luni, 21.08.2017 nu se vor prelua comenzile telefonice. Multumim pentru intelegere.