Suport clienti: 021 9962, L - V 9:00 - 17:00

Card de fidelitate

Secom® incurajeaza tratarea corpului ca un intreg prin folosirea principiilor de tratament ale medicinei integrative.

Prin programul de fidelitate Secom® primesti:
3%
discount
incepand cu prima achizitie
5%
discount
pentru achizitii cumulate de peste 1000 lei
7%
discount
pentru achizitii cumulate de peste 1500 lei
card-fidelitate-xl
De sanatatea ta trebuie sa ai grija in mod constant. De aceea, iti oferim cardul de fidelitate Secom®.

Alegand Secom® ai certitudinea ca ai optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate si frumusete. Fie ca esti intotdeauna cu un pas inaintea oricaror afectiuni, fie ca doresti abordarea conceptului de medicina integrativa pentru ameliorarea simptomelor unei afectiuni deja instalate, cardul de fidelitate Secom® iti aduce preturi speciale, atat la produsele 100% naturale din portofoliul Secom®, cat si la serviciile de consultanta naturopata personalizata Secom®.

Adreseaza-te consultantilor din magazin pentru mai multe informatii sau consulta regulamentul online.

Beneficii online si offline

Ai posibilitatea de a avea aceleasi beneficii asociate contului de client secom.ro si in magazinele Secom®. In acelasi timp, pe baza cardului de fidelitate, achizitiile din magazinele Secom® vor putea fi cumulate cu achizitiile online prin site-ul secom.ro, acestea intrand in calculul valorii cumulate a achizitiilor ce determina pragurile de discount aferente programului de fidelizare.
Cardurile emise pe secom.ro sunt in format virtual, constand intr-o serie numerica atasata contului din site. Aceasta serie este valabila si in magazinele fizice.

Cardului secundar atasat (card “pui”)

Cineva drag tie poate beneficia de avantajele cardului de fidelitate prin intermediul cardului secundar atasat (card "pui"). In acelasi timp cumparaturile din magazinele Secom® pentru care s-a folosit cardul secundar sunt si ele luate in calcul la calculul pragurilor de discount.
* cardul ''pui'' este valabil doar pentru cardurile fizice, emise in magazinele Secom. Acesta nu contine o serie numerica si poate fi doar scanat in magazine. Pentru cardul virtual (emis in online) nu se aloca cardul ''pui''.

Unde ne gasesti

Deschide harta:
harta statica