Suport clienti: 021 9962, L - V 9:00 - 17:00
life-flo

Life-flo®, companie infiintata in anul 1995, este lider in productia de fito-dermatocosmetice, produse pentru sanatate si frumusete cu rezultate vizibile si de durata.

Life-flo® ofera o gama complexa de produse pentru ingrijire si infrumusetare si produse adresate tipurilor de ten care necesita tratamente dermatologice.

Principiul de baza in formularea produselor Life-flo® este asocierea ingredientelor naturale intr-o maniera inovativa, sustinuta de rigurozitatea stiintifica.

Produsele Life-flo® contin ingrediente naturale intalnite in cele mai diverse zone ale globului, de la apele cristaline ale Antarcticii pana la taramurile exotice din Noua Zeelanda. Formulele Life-flo® sunt create in baza cercetarilor stiintifice extinse pentru a respecta fiziologia pielii si pentru a oferi rezultate exceptionale prin aplicare topica, non-invaziva.

Cu siguranta vei gasi solutia pentru nevoile tale, fie ca iti doresti hidratare, fermitate si elasticitate, luminozitate sau atenuarea hipersensibilitatii.

Unde ne gasesti

Deschide harta:
harta statica