Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00
jarrow-formulas

Jarrow Formulas®, companie situata in Los Angeles, California (SUA) este un producator si distribuitor de suplimente alimentare de calitate superioara.

Compania Jarrow Formulas® a fost fondata in 1977, iar in prezent produsele sale sunt vandute in Statele Unite, Mexic, Canada si Europa. Misiunea companiei se regaseste in motto-ul "Nutritie si formule superioare".

Linia completa de produse include vitamine, minerale, probiotice, extracte standardizate din plante, aminoacizi si enzime. Atat distribuitorii, cat si consumatorii sunt asigurati de puritatea, valoarea si eficienta acestor produse. Compania este activa in monitorizarea legislatiei guvernamentale de protejare a industriei de suplimente alimentare. De asemenea, promoveaza liberul acces la suplimente alimentare.

Jarrow Formulas® finanteaza studii pe produse importante, precum Coenzima Q10, pentru a asigura consumatorii de valoarea lor biologica. Scopul principal al companiei Jarrow Formulas® este sa ajute consumatorii sa isi mentina un nivel optim de sanatate, folosind formule inovatoare, de calitate, eficiente, accesibile si care se bazeaza pe cercetari stiintifice. Personalul companiei este implicat activ in desfasurarea de studii clinice si colaboreaza cu cercetatori din institutii, universitati si alte medii academice din intreaga lume. Jarrow Formulas® asigura cele mai bune servicii clientilor sai.


loader
PQQ 20mg

30 capsule

loader
Inositol 750mg

100 capsule vegetale

loader
D-Ribose 1000mg

90 tablete masticabile

loader
Citrus Bergamot 500mg

60 capsule vegetale

loader
Alpha GPC 300mg

60 capsule vegetale

loader
BroccoMax®

60 capsule vegetale (DRcaps®)

loader
Green Coffee Bean 400mg

60 capsule vegetale

loader
Acetyl L-Carnitine 500mg

60 capsule vegetale

loader
Astaxanthin 12mg

30 capsule moi

loader
Famil-E®

60 capsule moi

loader
CarnitAll®

90 capsule

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Unde ne gasesti

Deschide harta: