DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

 • Dubleaza-ti punctele cu Good Routine


  In perioada 16.04.2024-22.04.2024, acumulezi dublu puncte* la produsele achizitionate din gama Good Routine , pe secom.ro sau in magazinele fizice Secom®.

  *Campania este valabila doar pentru produsele din gama Good Routine. Pentru restul produselor din comanda/ bon, acumularea este cea standard, in functie de clasa fiecarui membru.

  Descopera produsele
 • -20% OFF la o selectie de produse


  In perioada 16-30 Aprilie ai -20% la o selectie de produse pe secom.ro. Introdu codul DIGESTIV in cosul de cumparaturi si bucura-te de reducere!

  *Codul de reducere se aplica doar la o selectie de produse, nu se cumuleaza cu alte oferte sau vouchere si nu se aplica pachetelor promotionale.

  Descopera produsele
 • TOMBOLA ANIVERSARA SECOM®🎁


  Perioada Campaniei: Campania este valabilă în perioada 1-30 aprilie 2024.

  Pentru a participa la campanie achiziționeză orice produs din portofoliul Secom® si înscrie-te în pagina dedicată concursului, aici. Campania este deschisă atât clienților care fac achiziții online, pe secom.ro, cât și celor care achiziționează din magazinele fizice Secom®.

  Achiziții Online: Dacă achiziționezi produse Secom® online, păstrează email de confirmare comandă. Numarul comenzii va trebui înregistrat pe site-ul campaniei pentru a fi luat în considerare pentru tragerea la sorți.

  Achiziții din Magazinele Fizice: Dacă achiziționezi produse Secom® din magazinele fizice, păstrează bonul cumpărăturilor. Acesta va trebui înregistrat pe site-ul campaniei pentru a fi luat în considerare pentru tragerea la sorți.

  Marele Premiu:
  Un Abonament Regina Maria Comfort Premium pe o perioadă de un an, în valoare de 5.900 de lei.

  Alte Premii: 19 seturi de analize anuale pentru adulti.

  Alte detalii precum tragerea la sorti, anuntarea castigatorilor, gasiti in Regulamentul campaniei, care poate fi verificat aici

  Mult succes!!🍀

  Vreau să mă înscriu