Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Theobroma cacao seed butter

Untul de cacao este bogat in trigliceride ale acizilor grasi saturati si nesaturati (trioleina, stearo-dioleina, palmito-dioleina, oleo-distearin, oleo-palmitostearin, oleo-dipalmitina), tocoferol. Toate aceste substante ii confera proprietatile hidratante si emoliente. Datorita consistentei sale, untul de cacao poate fi folosit drept baza grasa la elaborarea preparatelor de uz cosmetic.

Produse ce contin Theobroma cacao seed butter

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Crearea propriilor cosmetice ofera avantajul adapatarii perfecte a produselor folosite la tipul de ten si la stilul de v...

Sanatate de la A la Z

Frumusetea este echilibrul care se vede, se simte, se traieste. Pentru ca frumusetea inseamna naturalete, sanatate si ar...

Inapoi la glosar