Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

sorbitan oleate

Sorbitan oleatul reprezinta un monoester al acidului oleic cu un derivat al sorbitolului. Acesta este folosit in industria cosmeticelor datorita rolului sau umectant si emulsifiant.

Produse ce contin sorbitan oleate

loader
26.60 lei 38.00 lei
Nu e in stoc

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Tenul reprezinta cea mai expusa zona a epidermei, urmata indeaproape de pielea mainilor, protejata doar in cazul in care...

Inapoi la glosar