Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Scualan

Scualanul reprezinta derivatul saturat al scualenului, triterpen cu actiune emolienta si hidratanta. Scualenul se regaseste in mod natural in compozitia sebumului si determina o permeabilitate cutanata mai buna, fapt ce determina utilizarea sa in industria cosmetica.

Produse ce contin Scualan

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Ingrijirea corecta a pielii te poate ajuta sa te bucuri nu doar de o piele echilibrata si frumoasa, ci si de aspectul ta...

Sanatate de la A la Z

Frumusetea este echilibrul care se vede, se simte, se traieste. Pentru ca frumusetea inseamna naturalete, sanatate si ar...

Sanatate de la A la Z

Nevoile pielii noastre se schimba pe masura ca inaintam in varsta. Fiecare celula este capabila de un numar finit de mul...

Sanatate de la A la Z

Fiecare tip de piele are nevoie de o ingrijire specifica, care sa asigure, de exemplu, o hidratare mai intensa pentru te...

Inapoi la glosar