Suport clienti: 021 9962, L - V 9:00 - 17:00

phenoxyethanol & caprylyl glycol

Fenoxietanolul este un eter aromatic cu rol de conservant si stabilizant. Se foloseste in industria cosmetica datorita proprietatilor sale antibacteriene chiar si la concentratii sub 1% . Caprilil glicolul este folosit in industria cosmeticelor datorita rolului sau emolient. Amestecul celor doua este folosit drept conservant in industria cosmetica.
Inapoi la glosar