Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

phenoxyethanol & caprylyl glycol

Fenoxietanolul este un eter aromatic cu rol de conservant si stabilizant. Se foloseste in industria cosmetica datorita proprietatilor sale antibacteriene chiar si la concentratii sub 1% . Caprilil glicolul este folosit in industria cosmeticelor datorita rolului sau emolient. Amestecul celor doua este folosit drept conservant in industria cosmetica.

Produse ce contin phenoxyethanol & caprylyl glycol

loader
96.00 lei
Nu e in stoc

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Ingrijirea corecta a pielii te poate ajuta sa te bucuri nu doar de o piele echilibrata si frumoasa, ci si de aspectul ta...

Sanatate de la A la Z

Frumusetea este echilibrul care se vede, se simte, se traieste. Pentru ca frumusetea inseamna naturalete, sanatate si ar...

Sanatate de la A la Z

Fiecare tip de piele are nevoie de o ingrijire specifica, care sa asigure, de exemplu, o hidratare mai intensa pentru te...

Inapoi la glosar