Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Olea europaea oil

Uleiul de masline reprezinta uleiul obtinut din fructele speciei Olea europea. In constitutia sa regasim trioleina, gliceride ale acizilor linolic si arahidonic, triterpene, iridoide si derviati lignanici. Este folosit in industria farmaceutica ca si vehicul pentru anumite preparate injectabile, ca si baza grasa in elaborare unor produse cosmetice, iar intern are actiune coleretic-colagoga.

Produse ce contin Olea europaea oil

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Tenul reprezinta cea mai expusa zona a epidermei, urmata indeaproape de pielea mainilor, protejata doar in cazul in care...

Inapoi la glosar