Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Melaleuca alternifolia oil

Frunzele arborelui de ceai sunt bogate in ulei volatil. Uleiul este folosit in terapie datorita proprietatilor sale chimice-derivati monoterpenici si sesquiterpenici cu actiune antibacteriana, antifungica si antiinflamatoare. Se foloseste ca si ingredient activ in elaborarea produselor cosmetice destinate curatarii tenului.

Produse ce contin Melaleuca alternifolia oil

loader
81.90 lei 117.00 lei
Nu e in stoc
loader
25.90 lei 37.00 lei
Nu e in stoc

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Aparitia acneei nu este o surpriza in adolescenta. Ne consolam cu gandul ca este o problema specifica varstei, ascundem ...

Sanatate de la A la Z

Frumusetea este echilibrul care se vede, se simte, se traieste. Pentru ca frumusetea inseamna naturalete, sanatate si ar...

Sanatate de la A la Z

Fiecare tip de piele are nevoie de o ingrijire specifica, care sa asigure, de exemplu, o hidratare mai intensa pentru te...

Sanatate de la A la Z

Ai observat ca aspectul tenului tau este puternic influentat de fiecare anotimp prin care trece? Primavara este predispu...

Inapoi la glosar