Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Macadamia integrifolia seed oil

Arborele de Macadamia este originar din Australia iar nucile sale au un continut bogat in acizi grasi (oleic, palmitic, stearic, eicosenoic, linoleic, miristic). Consumul moderat de nuci macadamia reduce nivelul colesterolului LDL (colesterol daunator) si al trigliceridelor, contribuind totodatala combaterea hipertensiunii. In cosmetica este folosit datorita proprietatilor sale emoliente.
Inapoi la glosar