Suport clienti: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

glyceryl stearate

Produs de esterificare al glicerinei cu acidul stearic. In industria cosmeticelor este folosit datorita efectului sau lubrifiant si protector (formeaza o pelicula la nivelul epidermului impiedicand astfel pierderea apei din tesuturi).

Produse ce contin glyceryl stearate

loader
28.00 lei 40.00 lei
In stoc
loader
28.00 lei 40.00 lei
In stoc
Nou
loader
46.20 lei 66.00 lei
In stoc
Nou
loader
73.50 lei 105.00 lei
In stoc
Nou
loader
63.00 lei 90.00 lei
In stoc
Nou
loader
14.00 lei 20.00 lei
In curs de aprovizionare
Inapoi la glosar