Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

glyceryl laurate

Gliceril laurat sau monolaurin reprezinta esterul glicerinei cu acidul lauric. Este un compus folosit in cosmetica pentru actiunea sa surfactanta. In mod natural se regaseste in laptele matern si in uleiul de cocos.

Produse ce contin glyceryl laurate

loader
59.50 lei 85.00 lei
Stoc limitat
loader
69.30 lei 99.00 lei
In stoc

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Ingrijirea corecta a pielii te poate ajuta sa te bucuri nu doar de o piele echilibrata si frumoasa, ci si de aspectul ta...

Sanatate de la A la Z

Frumusetea este echilibrul care se vede, se simte, se traieste. Pentru ca frumusetea inseamna naturalete, sanatate si ar...

Sanatate de la A la Z

Fiecare tip de piele are nevoie de o ingrijire specifica, care sa asigure, de exemplu, o hidratare mai intensa pentru te...

Inapoi la glosar