Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Copernicia cerifera

Bogata in acizi grasi si esteri, ceara de Carnauba se foloseste drept excipient in industria farmaceutica si cosmetica pentru capacitatea sa de a da luciu produsului finit.

Produse ce contin Copernicia cerifera

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Tenul reprezinta cea mai expusa zona a epidermei, urmata indeaproape de pielea mainilor, protejata doar in cazul in care...

Inapoi la glosar