Suport clienti: 021 9962, L - V 9:00 - 17:00

Cine suntem

despre-noi-hq Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate (suplimente alimentare, ceaiuri) si frumusete, precum si in servicii de consultanta naturopata.

Povestea Secom® a inceput in anul 1991, ca o afacere de familie, avand un alt profil de activitate. Incepand cu anul 1997 Secom® se dezvolta spre ceea ce este astazi, sub acest brand fiind deschis unul dintre primele magazine cu profil naturist din Bucureşti. In anul 2002 Secom® evolueaza catre un mini Centru de Consultata Naturopata care promoveaza conceptul de medicina integrativa. In paralel incepe procesul de cercetare a pietei internationale de suplimente alimentare care se finalizeaza in anul 2004, an din care Secom® are profilul actual.

despre-noi-slide-5 despre-noi-slide-1 despre-noi-slide-2 despre-noi-slide-3 despre-noi-slide-4

Afla mai multe despre istoria Secom®

Secom® este infiintata in Bucuresti, avand alt domeniu de activitate Secom®.

despre-noi-expand-1
boiling-flask despre-noi-expand-2

Sub brand-ul Secom® este deschis unul dintre primele magazine cu profil naturist din Bucuresti.

Secom® evolueaza catre mini Centru de Consultanta Naturopata, incepand colaborarea cu medici fitoterapeuti.

  • Promoveaza in premiera in Romania conceptul de Medicina Integrativa, elaborand programe de tratament complementar pentru o gama variata de afectiuni
  • Demareaza cercetarea pietei internationale de suplimente alimentare
despre-noi-expand-3 mortar-pestle
warehouse despre-noi-expand-4

Secom® demareaza importurile de suplimente alimentare, alegand produsele cu ingrediente inovatoare de la producatori de renume. Portofoliul se dezvolta considerabil in anii urmatori.

Secom® lanseaza lantul propriu de retail, iar ca urmare a evolutiei trece printr-un proces de rebranding.

despre-noi-expand-5.png secom
house-icon despre-noi-expand-6

Portofoliul Secom® se extinde prin introducerea gamei de fito-dermatocosmetice si consolidarea retelei de retail (extinderea in Bacau, Brasov, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara), continuam procesul de inovare consolidandu-ne pozitia pe piata de suplimente alimentare.

Secom® isi extinde gama de cosmetice naturale si introduce produsele Andalou, produse naturale de ingrijire, cu celule stem din plante si isi extinde reteaua de retail prin deschiderea magazinelor din Pitesti, Cluj-Napoca.

despre-noi-expand-7.png andalou-logo

Secom® a facut pionierat, fiind prima companie care a introdus in Romania multe dintre ingredientele "inovatoare"  disponibile astazi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina si prima gama de suplimente special creata de medici pediatri pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar si concepte precum cel de medicina integrativa sau extract standardizat.

Portofoliu Secom® cuprinde peste 470 de produse din 3 categorii: 300 de suplimente alimentare naturale, peste 40 de sortimente de ceaiuri premium si 100 de cosmetice naturale, realizate de producatori de top din SUA.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in magazinele Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, Oradea si Arad.

In octombrie 2020 Secom a lansat Good Routine®, primul brand privat de suplimente alimentare din portofoliu. Lansarea brandului propriu Good Routine® este un pas firesc pe care Secom® il face dupa 17 ani de experienta in piata de suplimente alimentare, timp in care compania a fost un trendsetter, un lider de autoritate, a avut o preocupare reala pentru inovatie si a fost expusa la cele mai bune practici de la nivel mondial. 

Produsele Good Routine® sunt realmente unice pe piata datorita asocierilor inedite de ingrediente, formule inovatoare, create dupa reteta proprie Secom® impreuna cu producatori din Spania, recunoscuti international pentru investitiile in Research & Development, pentru calitatea si beneficiile ingredientelor patentate, documentate stiintific prin studii. Detalii pe www.good-routine.com.

Sustinem demersul medicinei integrative prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific si prin servicii de consultanta de specialitate, in cadrul Centrului de Medicina Functionala si Integrativa Secom®.

Secom® isi indreapta constant eforturile spre informarea, promovarea si educarea atat a consumatorului cat si a mediului profesional (medici si farmacisti). In sprijinul acestui demers am lansat „Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa” , prima publicatie de medicina integrativa din Romania, si emisiunea online educativa “Sanatatea in focus” -  care isi propune sa ofere informatii si sfaturi documentate de la  experti (din domeniul medical, sportiv, educational, etc) persoanelor preocupate de un stil de viata sanatos, pentru a-i ajuta sa aiba un comportament responsabil, preventiv fata de propriu organism.

Furnizam constant informatii despre ultimele descoperiri stiintifice si studii efectuate pe ingredientele si produsele aflate in portofoliu si colaboram cu specialisti din intreaga tara, organizand impreuna cu acestia studii clinice si observationale pe produsele din portofoliu, pentru a dovedi eficienta aplicarii conceptului de medicina integrativa - asocierea terapiilor alopate cu suplimente alimentare inovatoare.

despre-noi-logo
despre-noi-star-1 despre-noi-star-2 despre-noi-star-3

Identitatea brand-ului Secom®

Brand-ul Secom® este puternic, plin de vitalitate, tanar, aspirational. Noul logo este viziunea noastra despre sanatate, adica prin echilibru (cerc) si vitalitate (cei 3 colibri), prin puterea naturii (colibri) putem sustine si incuraja un stil de viata frumos, sanatos (gama de culori). Omul este in centrul activitatii noastre, interiorul cercului format din colibri contine cuvantul OM, cercul devenind astfel un simbol protector al vietii, o forma geometric perfecta de echilibru si ocrotire.

 
despre-noi-star-4 despre-noi-star-5 despre-noi-star-6 despre-noi-star-7 despre-noi-star-8 despre-noi-star-9

CREDO

Credem ca sanatatea 
inseamna echilibru si vitalitate.

despre-noi-gbuble

Credem ca putem imbunatati  
calitatea vietii oamenilor prin cele mai avansate solutii de preventie si tratament ale medicinei integrative, care sunt capabile sa ofere consumatorului modern un stil de viata sanatos.

despre-noi-pbuble-1
despre-noi-shadow

Credem ca demersul 
medicinei integrative poate fi sustinut prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific, prin servicii de cercetare, educare si consultanta de specialitate, dar mai ales prin oameni competenti, specializati si dedicati domeniului in care activeaza.

despre-noi-obuble-3

Valori

Ne propunem sa continuam demersul de consolidare a pozitiei de lider de autoritate in domeniu prin Performanta, Parteneriat, Determinare si Incredere.

despre-noi-valori-1

Secom® inseamna

Performanta

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de performanta - adica de know-how, dezvoltare permanenta, creativitate si perseverenta. Pentru a fi o autoritate trebuie sa fii primul care identifica si intelege trendurile si primul care propune solutii complete si inovative de medicina integrativa, intr-un mod responsabil.

despre-noi-valori-2

Secom® inseamna

Parteneriat

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de o colaborare stransa cu partenerii - adica de comunicare deschisa, spiritde echipa, construirea de relationari de lunga durata, bazate pe seriozitate si corectitudine.

despre-noi-valori-3

Secom® inseamna

Determinare

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de determinare, personala si de grup - adica de aspiratii puternice, ambitie, entuziasm si devotament pentru a fi cel mai bun.

despre-noi-valori-4

Secom® inseamna

Incredere

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de a construi incredere in fiecare zi - adica de a dovedi partenerilor nostri, ca prin portofoliul inovator si strategiile de business, corectitudine si spiritul optimist, suntem o echipa de profesionisti care nu va dezamagi.

Premii si recunoasteri

despre-noi-awards-1
 
despre-noi-awards-2
despre-noi-awards-3
despre-noi-awards-4
despre-noi-awards-5
despre-noi-awards-6
despre-noi-awards-5

Unde ne gasesti

Deschide harta:
harta statica